Na pewno dasz rade! Super, że masz wsparcie, to naprawdę dużo daje!Hmm od początku doktorka mówiła że będzie bezpieczniej, wskazaniem jest moja drobna budowa i mogłabym tego nie ogarnąć ale znalazła się i konkretna przyczyna oparta zaświadczeniem od innego lekarza nie stresuje się jakoś bardzo, mąż przy mnie cały czas jest najważniejsze bym dotrwała i dojechała te 200km. Za tydzień jeszcze we wtorek ostatnia wizyta
reklama
No to już lada dzien, oby to ivf nie było konieczne!W czwartek iui nr 3, a w lipcu wizyta w sprawie in vitro... Natenczas tyle . U Ciebie wszystko pozytywnie?
U mnie dziś pozytywne wieści, jak pisała wcześniej, wiec spora ulga
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Zawsze to już kolejne dni do przodu na korzyść kruszynkiDokladnie wszystko idzie ku dobremu! A spokoj ducha na wagę zlota!!
A jak Ty się czujesz?
Ogólnie okej, dziś 11+5, wiec zbliżamy się do 2 trymestru
Super!!!Zawsze to już kolejne dni do przodu na korzyść kruszynki
Ogólnie okej, dziś 11+5, wiec zbliżamy się do 2 trymestru
Ja pamiętam, że mega wyczekiwałam 2 trymestru, a u Ciebie też już lada chwila.. mega fajnie
Be_More_Happy
Wow ! Kochana wspaniałe wiadomości teraz już pójdzie "z górki" . Duża już córeczka To super zaczęłaś tydzień Bardzo się cieszęHej Dziewczyny!
Na początku bardzo dziękuję za kciuki.. zdały egzamin! Ja juz po wizycie.. 3 trymestru!
Szyjka trzyma, dziś było 2,5-2,8cm twarda i zamknięta. Mam polegiwac jeszcze 2tyg, a później raczej wrócę do ruchu.
Wszystko na badaniu ok, Niunia zdrowa i ma już.. 1900g
Zapowiada się spora kobitka..
Dostaliśmy dzis filmik i zdjęcie 3d, poryczalam się na fotelu!
W końcu jakieś dobre wieści!
Sciskam wszystkie z radości!!!!
Be_More_Happy
Oo to urodzisz chyba szybciej niż ja u mnie w piątek się kończy 39 tydzień a nic nie czuję żeby nasz synek chciał wyjść i pewnie będzie czekać mnie wywołanie tydzień po terminie czyli 17 czerwcaDziękuję CC ustalone na 15.06
Mam nadzieję, że już nie będzie kolejnych "pagorkow"Wow ! Kochana wspaniałe wiadomości teraz już pójdzie "z górki" . Duża już córeczka To super zaczęłaś tydzień Bardzo się cieszę
Ja tez się bardzo cieszy, dobry dzień od 2.5 tygodnia dzieki!
Super bardzo się cieszę oby tak dalej!!Hej Dziewczyny!
Na początku bardzo dziękuję za kciuki.. zdały egzamin! Ja juz po wizycie.. 3 trymestru!
Szyjka trzyma, dziś było 2,5-2,8cm twarda i zamknięta. Mam polegiwac jeszcze 2tyg, a później raczej wrócę do ruchu.
Wszystko na badaniu ok, Niunia zdrowa i ma już.. 1900g
Zapowiada się spora kobitka..
Dostaliśmy dzis filmik i zdjęcie 3d, poryczalam się na fotelu!
W końcu jakieś dobre wieści!
Sciskam wszystkie z radości!!!!
A masz jakieś zalecenia, typu Wiesiołek, herbatka z liści malin, wchodzenie po schodach czy inne jakieś sposoby żeby się zaczęło? Fizjoterapeutka ktora ćwiczenia prowadzi zawsze powtarzała ze najlepsze jest wspolzycieOo to urodzisz chyba szybciej niż ja u mnie w piątek się kończy 39 tydzień a nic nie czuję żeby nasz synek chciał wyjść i pewnie będzie czekać mnie wywołanie tydzień po terminie czyli 17 czerwca
reklama
Hankaa
Do 17tego jeszcze dużo czasuOo to urodzisz chyba szybciej niż ja u mnie w piątek się kończy 39 tydzień a nic nie czuję żeby nasz synek chciał wyjść i pewnie będzie czekać mnie wywołanie tydzień po terminie czyli 17 czerwca
Podziel się: