Jestem zadowolona chociaż leczę się u niej od niedawna (musiałam zmienić klinikę z invicta słupsk na Gdynię) Stymulacja poszła u niej super 31 pęcherzyków z czego 17 dobrych komórek, 11 zamrożonych i 5 zarodków a myslalam że nic nie będzie bo przy inseminacji bardzo ciężko było mnie stymulować. Pani doktor bardzo sympatyczna tylko niewiele mówi trzeba dopytywaćTyle tu dziewczyn a juz 3 z tej samej kliniki i tej samej ginekolog. Niewiarygodne jak wrażenia, jestes zadowolona z tej Pani
reklama
Hej hej ja robiłam inseminacje i in vitro w macierzynstwie u kogo się leczysz?Cześć mogę dołączyć? Mam już córeczkę a o drugie staramy się 5 lat. Przygotowujemy się do pierwszej inseminacji w Krakowie w centrum macierzyństwo. Robiła tam któraś z was iui
Nairobi
Początkująca w BB
Mąż do doktora Bergiera chodził a ja poszłam do dr rajs bo w sumie nie wiedziałam kogo wybrać a on miał termin który mi odpowiadał.Hej hej ja robiłam inseminacje i in vitro w macierzynstwie u kogo się leczysz?
Ja się leczyłam u Bazanskiego, a u Rajs bylam raz na jakimś monitoringuMąż do doktora Bergiera chodził a ja poszłam do dr rajs bo w sumie nie wiedziałam kogo wybrać a on miał termin który mi odpowiadał.
Nairobi
Początkująca w BB
Też byłam dopiero raz ale od razu wiedziałam po co idę tylko jakieś takie olewające podejście miał. Do niego mam tylko na iui przyjechać bo resztę prowadzi mnie dr z moich okolicJa się leczyłam u Bazanskiego, a u Rajs bylam raz na jakimś monitoringu
To mam nadzieje ze iui bedzie szczesliwa a jak cos to mogę polecić Bazanskiego w moim odczuciu bardzo fajny rzeczowy konkretny lekarzTeż byłam dopiero raz ale od razu wiedziałam po co idę tylko jakieś takie olewające podejście miał. Do niego mam tylko na iui przyjechać bo resztę prowadzi mnie dr z moich okolic
Upragniona 💕💕
Zaciekawiona BB
Witam! Tez sie lecze w holandii dzis mam 3 podejscie ale czuje ze znow sie nie uda...po 4 nieudanej szanse maleją i lekarz da mi skierowanie na ivf.... mozesz napisac jak to wszytsko sie odbywa??Hej ja również leczyłam się w Holandii, również robiłam 6 iui, niestety nie udane. Udało mi się po pierwszym ivf, jak będziesz chciała pogadać pisz. W jakim mieście się leczysz? Jaki problem u Was?
Glowa do gory, nie zakladaj od razu ze się nie uda trzymam kciukiWitam! Tez sie lecze w holandii dzis mam 3 podejscie ale czuje ze znow sie nie uda...po 4 nieudanej szanse maleją i lekarz da mi skierowanie na ivf.... mozesz napisac jak to wszytsko sie odbywa??
Artemida90
Fanka BB :)
Trochę tego jest do pisania wiec wolałabym na privWitam! Tez sie lecze w holandii dzis mam 3 podejscie ale czuje ze znow sie nie uda...po 4 nieudanej szanse maleją i lekarz da mi skierowanie na ivf.... mozesz napisac jak to wszytsko sie odbywa??
reklama
Podziel się: