Ja poproszę wizyta kontrolna USG na 16.06KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
01.06. @Magnolia89 - II IUI
02.06. @Madame JS - III IUI
03.06. @OnaGośka - ostatnia wizyta, USG
07.06. @Fok123 - wizyta, USG
10.06. @Karola z nadzieją - USG Prenatalne I trymestr
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
15.06. @Hankaa - TERMIN PORODU CC
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Mam wizytę 7.06 proszę dopisz mnie AsiuKALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
01.06. @Magnolia89 - II IUI
02.06. @Madame JS - III IUI
03.06. @OnaGośka - ostatnia wizyta, USG
07.06. @Fok123 - wizyta, USG
10.06. @Karola z nadzieją - USG Prenatalne I trymestr
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
15.06. @Hankaa - TERMIN PORODU CC
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
Be_More_Happy
Już chyba pomyśle jutro wybija już 1 czerwiec tak bardzo chciałabym urodzić koło terminu a prysznic ciepły na piersi też działa ? Bo moja mama coś wspominałaZaangażuj swojego w masaż podobno może pomóc
Be_More_Happy
Mocno oo trzymam kciuki Jak w Dzień Dziecka to musi się udaćA ja jutro jadę na drugą próbę inseminacji. Będziemy robić dziecko w Dzień Dziecka mam nadzieję, że to dobry znak
Wczoraj byłam na usg, tym razem jest jeden ładny pęcherzyk (ostatnio były 2), wieczorem wzięłam ovitrelle i jutro na 8 mamy się stawić w poradni. Trzymajcie mocno kciuki, proszę!
Miłego dnia!
Powodzenia , trzymam kciukiA ja jutro jadę na drugą próbę inseminacji. Będziemy robić dziecko w Dzień Dziecka mam nadzieję, że to dobry znak
Wczoraj byłam na usg, tym razem jest jeden ładny pęcherzyk (ostatnio były 2), wieczorem wzięłam ovitrelle i jutro na 8 mamy się stawić w poradni. Trzymajcie mocno kciuki, proszę!
Miłego dnia!
Artemida90
na pewno stymulacja sutków wyzwala oksytocynę. A zawarte w spermie prostagladyny (czy jakoś tak) powodują rozpulchnianje szyjki, dostałam takie w tabletkach przy wywoływaniu porodu.Już chyba pomyśle jutro wybija już 1 czerwiec tak bardzo chciałabym urodzić koło terminu a prysznic ciepły na piersi też działa ? Bo moja mama coś wspominała
W ogóle ciepła kąpiel podobnoJuż chyba pomyśle jutro wybija już 1 czerwiec tak bardzo chciałabym urodzić koło terminu a prysznic ciepły na piersi też działa ? Bo moja mama coś wspominała
eij
Mamuśki mam pytanie, czy Wasze dzieci po szczepieniu na rotawirusy też były bardzo marudne? Moje płaczą, wręcz wyją napinają się całe, podejrzewam że boli je brzuch. Podaję Espumisan. Czy u Was też były takie jazdy? Jak tak to jak długo trwały
Hejka u nas Maja też była marudna, ale chyba 2 dni jakoś. Zawsze w ogóle w dniu szczepienia to dzień wyjęty z życia do terazMamuśki mam pytanie, czy Wasze dzieci po szczepieniu na rotawirusy też były bardzo marudne? Moje płaczą, wręcz wyją napinają się całe, podejrzewam że boli je brzuch. Podaję Espumisan. Czy u Was też były takie jazdy? Jak tak to jak długo trwały
reklama
eij
Moje miały szczepienia w piątek. W sumie cały dzień przespały, cieszyłam się że wszystko ok. Aż tu nagle wczoraj zaczęły się jazdyHejka u nas Maja też była marudna, ale chyba 2 dni jakoś. Zawsze w ogóle w dniu szczepienia to dzień wyjęty z życia do teraz
Podziel się: