Karolaajn
Zaangażowana w BB
Tyle tu dziewczyn a juz 3 z tej samej kliniki i tej samej ginekolog. Niewiarygodne jak wrażenia, jestes zadowolona z tej Pani?Ja też u niej jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle tu dziewczyn a juz 3 z tej samej kliniki i tej samej ginekolog. Niewiarygodne jak wrażenia, jestes zadowolona z tej Pani?Ja też u niej jestem
Hej hej, pewnie, że możesz dołączyć i mocno trzymam kciuki za udaną IUI Ja też Kraków, ale ParensCześć mogę dołączyć? Mam już córeczkę a o drugie staramy się 5 lat. Przygotowujemy się do pierwszej inseminacji w Krakowie w centrum macierzyństwo. Robiła tam któraś z was iui?
Hej hej, pewnie, że możesz dołączyć i mocno trzymam kciuki za udaną IUI Ja też Kraków, ale Parens
Widzę, że opowiedziałaś już tutaj :-) Nie jestem z Krakowa, więc nie mam doświadczenia z Twoją kliniką, niestety... Kiedy będziesz mieć inseminację?Cześć mogę dołączyć? Mam już córeczkę a o drugie staramy się 5 lat. Przygotowujemy się do pierwszej inseminacji w Krakowie w centrum macierzyństwo. Robiła tam któraś z was iui
Jak okres przyjdzie terminowo i wyniki badań będą ok to wychodzi na to że koło 14 czerwca. Jak znajdę czas to postaram się poczytać co nieco o was we wcześniejszych postach żeby was lepiej poznaćWidzę, że opowiedziałaś już tutaj :-) Nie jestem z Krakowa, więc nie mam doświadczenia z Twoją kliniką, niestety... Kiedy będziesz mieć inseminację?
Hej hej witamy! Najprościej zajrzeć w kalendarz, który Asia prowadzi, bo można się pogubić. Tu jest mix inseminacji z in vitro plus ciężarne, ale żadna nie ma w planie się przenosićJak okres przyjdzie terminowo i wyniki badań będą ok to wychodzi na to że koło 14 czerwca. Jak znajdę czas to postaram się poczytać co nieco o was we wcześniejszych postach żeby was lepiej poznać
To widać że forum spoko jak żadna nie uciekaHej hej witamy! Najprościej zajrzeć w kalendarz, który Asia prowadzi, bo można się pogubić. Tu jest mix inseminacji z in vitro plus ciężarne, ale żadna nie ma w planie się przenosić
Dawaj znać kiedy masz jakieś wizyty, monitoringi itp. jeśli chcesz wpisze w kalendarz. Pytaj, pisz do nas, a napewno postaramy się pomócJak okres przyjdzie terminowo i wyniki badań będą ok to wychodzi na to że koło 14 czerwca. Jak znajdę czas to postaram się poczytać co nieco o was we wcześniejszych postach żeby was lepiej poznać
Super na pewno dam znaćDawaj znać kiedy masz jakieś wizyty, monitoringi itp. jeśli chcesz wpisze w kalendarz. Pytaj, pisz do nas, a napewno postaramy się pomóc