reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć dziewczyny :) po pół roku przerwy i stabilizowaniu się organizmu po stanie ciąży i łyżeczkowanie w 10 tygodniu ciąży. Startujemy do drugiego podejścia jak na razie wszystkie badania wyszły ok i zaczęłam przygotowania do transferu w poniedziałek mam monitoring i jak wszystko będzie dobrze to najpewniej 3 czerwca odbędzie się drugi transfer. Mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie dobrze i ciaza się nie zatrzyma. Trzymajcie kciuki ;)
Trzymam mocno kciuki ✊✊

@OnaGośka jak się czujesz?? Bo to chyba już tuz tuz?? 😍
Dziękuję dobrze😘 narazie nie czuje żeby Mały chciał już wyjść a od jutra zostaje 16 dni do terminu ☺️ wiadomo na siłę nie ma co przyspieszać porodu ale marzy mi się żeby chociaż urodzić tak w 39 tygodniu ale wątpię 😁 W piersiach pojawiła się siara zobaczymy jak to będzie z karmieniem . A Ty Kochana jak się czujesz ? 😘

Cześć dziewczyny :) po pół roku przerwy i stabilizowaniu się organizmu po stanie ciąży i łyżeczkowanie w 10 tygodniu ciąży. Startujemy do drugiego podejścia jak na razie wszystkie badania wyszły ok i zaczęłam przygotowania do transferu w poniedziałek mam monitoring i jak wszystko będzie dobrze to najpewniej 3 czerwca odbędzie się drugi transfer. Mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie dobrze i ciaza się nie zatrzyma. Trzymajcie kciuki ;)
Oczywiście, że trzymamy mocno ✊ kropek na pewno zostanie ❤️

Dziękuję dobrze😘 narazie nie czuje żeby Mały chciał już wyjść a od jutra zostaje 16 dni do terminu ☺️ wiadomo na siłę nie ma co przyspieszać porodu ale marzy mi się żeby chociaż urodzić tak w 39 tygodniu ale wątpię 😁 W piersiach pojawiła się siara zobaczymy jak to będzie z karmieniem . A Ty Kochana jak się czujesz ? 😘
Pięknie! Za około 2tygodnie Wasze życie zmieni się całkowicie 💜💜 Planujesz karmić piersią?
Ja w porządku, niestety zrobił mi się polip doczesnowy, przez który byłam już 2 razy na IP (plamienie/krwawienie). Zrobił się w ciąży z powodu zmian hormonalnych. Zapewne będzie plamił cała ciąże i mnie straszył :( kichnięcie czy jakiś wysiłek i od razu mam plamienie, wiec wiesz…niby wiem ze to ten polip ale zawsze jakiś strach :(

Pięknie! Za około 2tygodnie Wasze życie zmieni się całkowicie 💜💜 Planujesz karmić piersią?
Ja w porządku, niestety zrobił mi się polip doczesnowy, przez który byłam już 2 razy na IP (plamienie/krwawienie). Zrobił się w ciąży z powodu zmian hormonalnych. Zapewne będzie plamił cała ciąże i mnie straszył :( kichnięcie czy jakiś wysiłek i od razu mam plamienie, wiec wiesz…niby wiem ze to ten polip ale zawsze jakiś strach :(
Planuje karmić piersią no ale zobaczymy czy nam się uda , bardzo chciałabym ale wiadomo wszystko się okaże jak to będzie ☺️ tak może za 2 albo 3 bo jak nic w terminie się nie wydarzy to do szpitala będę musiała się wstawić 17 czerwca tydzień po terminie na wywołanie . Ok Kochana to na pewno ten polip przysparza Ci zmartwień wiadomo jakiekolwiek plamienie/ krwawienie w ciąży to strach ale najważniejsze że znasz źródło tego krwawienia i nie zagraża dzidziusiowi ♥️🥰🥰

reklama
Ojejku, współczuję ja na samym początku ciazy mialam plamienie dwa lub 3 razy to paranoi dostawałam przez to, mimo ze wiedziałam że tak może być. Ale najważniejsze żeby nie przeszkadzał dzidziusiowi:)

Do góry