reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Planuje karmić piersią no ale zobaczymy czy nam się uda , bardzo chciałabym ale wiadomo wszystko się okaże jak to będzie ☺️ tak może za 2 albo 3 bo jak nic w terminie się nie wydarzy to do szpitala będę musiała się wstawić 17 czerwca tydzień po terminie na wywołanie . Ok Kochana to na pewno ten polip przysparza Ci zmartwień wiadomo jakiekolwiek plamienie/ krwawienie w ciąży to strach ale najważniejsze że znasz źródło tego krwawienia i nie zagraża dzidziusiowi ♥️🥰🥰
Jasne, nic na sile ☺️ Zobaczysz jak się wszystko potoczy :) teraz te mleczka modyfikowane są tak super dopracowane, że to świetna alternatywa ☺️ Tak, staram się zachować zdrowy umysł, choc bywa różnie 😅

reklama
Ojejku, współczuję ja na samym początku ciazy mialam plamienie dwa lub 3 razy to paranoi dostawałam przez to, mimo ze wiedziałam że tak może być. Ale najważniejsze żeby nie przeszkadzał dzidziusiowi:)
Taaak, niby wiesz, ze tak może być, ja poznałam nawet przyczynę, ale mimo wszystko ta krew na papierze robi sieczkę w głowie :/ tym bardziej ze każdym dniem jeststem coraz dalej i robi się coraz poważniej i nie chce żeby coś złego się stało 😰

Taaak, niby wiesz, ze tak może być, ja poznałam nawet przyczynę, ale mimo wszystko ta krew na papierze robi sieczkę w głowie :/ tym bardziej ze każdym dniem jeststem coraz dalej i robi się coraz poważniej i nie chce żeby coś złego się stało 😰
❤❤❤❤ nie muszę nic mówić, Ty wiesz ❤❤❤❤
Będzie wszystko dobrze. Kruszynka jest dzielna 🥰🥰🥰

Pięknie! Za około 2tygodnie Wasze życie zmieni się całkowicie 💜💜 Planujesz karmić piersią?
Ja w porządku, niestety zrobił mi się polip doczesnowy, przez który byłam już 2 razy na IP (plamienie/krwawienie). Zrobił się w ciąży z powodu zmian hormonalnych. Zapewne będzie plamił cała ciąże i mnie straszył :( kichnięcie czy jakiś wysiłek i od razu mam plamienie, wiec wiesz…niby wiem ze to ten polip ale zawsze jakiś strach :(
ojenka, u mnie plamienie i krwawienie to była też zmora, już mi się później to śniło.. ale jak wiesz od czego to już sukces!

Karola, ja jak dostałam krwawienia w pracy to całej rodzinie powiedziałam, że nie ma szans, żeby to nie był koniec.. straszny widok a na drugi dzień usg I Mala wojowniczka na swoim miejscu. Trzeba wierzyć w te małe Cuda 😘

reklama
No to strasznie dużo stresu :( ale Bedzie dobrze!!!zobaczysz :)😘😘

Do góry