Trzymam mocno kciuki juz od dzisiaj! starczy jej tego skrócenia, niech juz tak zostanie!!!Hello. Ja poproszę o mala aktualizacje, usg 3 trymestr jednak 30.05- ja i moja szyjka idziemy na kontrolę. Prosba o kciuki milion, żeby było stabilnie, bo glowa juz zryta
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Będzie dobrze musisz być silnaTaaak, niby wiesz, ze tak może być, ja poznałam nawet przyczynę, ale mimo wszystko ta krew na papierze robi sieczkę w głowie :/ tym bardziej ze każdym dniem jeststem coraz dalej i robi się coraz poważniej i nie chce żeby coś złego się stało
ooojaaa a o której masz wizytę?Mocne kciuki w tym samym dniu wizytujemy, z tym że ja w szpitalu ustalenie terminu
Ja juz mam torby spakowane i odliczam każdy dzień... niech ta Lala jeszcze posiedzi. Oby szyjka się mocno nie skrocila..No to strasznie dużo stresu ale Bedzie dobrze!!!zobaczysz
marzy mi się taki rozwój sytuacji..Trzymam mocno kciuki juz od dzisiaj! starczy jej tego skrócenia, niech juz tak zostanie!!!
Hankaa
O 12tej już coraz bliżej, nie mogę w to uwierzyćooojaaa a o której masz wizytę?
Spakowane niech sobie beda , ale oby się nie przydaly narazie!!Ja juz mam torby spakowane i odliczam każdy dzień... niech ta Lala jeszcze posiedzi. Oby szyjka się mocno nie skrocila..
To będę wysilać swoje moce, ja 10.40O 12tej już coraz bliżej, nie mogę w to uwierzyć
Dokladnie, odliczam dni jak gramy na wadze..Spakowane niech sobie beda , ale oby się nie przydaly narazie!!
reklama
Karola z nadzieją
Haha ja wiem, ze jestem w dobrym miejscuJakby coś to tu każda ma czasami problem ze zdrowym rozsądkiem, wiec chill
Podziel się: