.. na pewno, że była, ale jaki czas od tego nie mam pojęcia.Dziewczyny co to znaczy plyn w zatoce douglasa ,że owulacja była tuż po ,parę godz wcześniej czy jak ?
reklama
No tak Twoje kruszynki były takie malutkie, a jak tam u Was?Jak widzisz swojego dzidziusia to cały stres odchodzi. Chcesz go za wszelką cenę dotknąć wiem coś o tym... 1060- spadkowa do 900 gram.
Oraz drugiego serduszka 1760 spadkowa do 1.5kg
Kropka3333
Fanka BB :)
Cudownie, dziękuję że pytasz ... córeczka ogarnęła obroty na brzuszek, a synek pełza. Także jest co robić we dwoje gadatliwi jutro jedziemy na kontrole do neonatologa i będziemy wiedzieć ile dźwigamy na codzieńNo tak Twoje kruszynki były takie malutkie, a jak tam u Was?
eij
Kochana al powiedz kiedy Twoje dzieciaczki zaczęły przesypać w miarę nocki? Ja już o tym marzęCudownie, dziękuję że pytasz ... córeczka ogarnęła obroty na brzuszek, a synek pełza. Także jest co robić we dwoje gadatliwi jutro jedziemy na kontrole do neonatologa i będziemy wiedzieć ile dźwigamy na codzień
Kropka3333
Oj.... już dlugo godzina 18-19 śpią. Karmie o 22 na śpiocha. I budzą się koło 4-7Kochana al powiedz kiedy Twoje dzieciaczki zaczęły przesypać w miarę nocki? Ja już o tym marzę
Staraj się im powtarzać dni, aby miały codzienie taki sam rytuał. A gdy jest pora " nocna" to żeby ciszej w pokoju było... światło przygaszone.. Żeby się wyciszyly
Ostatnia edycja:
marzycielko
cześć dziewczyny,
dzisiaj mija 6 dzien po mojej drugiej iui, pierwsza sie nie udała, naszym problemem jest zła morfologia plemników
udał sie komuś iui na niepękniętym pęcherzyku ?
dzisiaj mija 6 dzien po mojej drugiej iui, pierwsza sie nie udała, naszym problemem jest zła morfologia plemników
Karola z nadzieją
Kluseczki ciociOj.... już dlugo godzina 18-19 śpią. Karmie o 22 na śpiocha. I budzą się koło 4-7
Staraj się im powtarzać dni, aby miały codzienie taki sam rytuał. A gdy jest pora " nocna" to żeby ciszej w pokoju było... światło przygaszone.. Żeby się wyciszyly
U mnie też dzisiaj 6 dzień po iuicześć dziewczyny,
reklama
2 pierwsze iui na nie pękniętych pecherzykach ,3 na jednym peknietym ,a na drugim nie pękniętym, 4 iui nie planowana na naturalnym cyklu peknietym pecherzyku ,ale lekarz mowil ,że jest plyn w zatoce douglasa i,że owulacja była dopiero co . Na nie pękniętym chyba większe szanse ,bo plemniki zyja 72 godz a jajko max 24 ,więc spokojnie mogą czekać na jajeczkocześć dziewczyny,
Podziel się: