Ja zawsze robilam tylko betę, najszybciej wychodzi i najbardziej wiarygodna.Hej dziewczynymam do Was pytanie: dziś jest 40dc, brak okresu i 2 testy negatywnezazwyczaj moje cykle to 28-30/31 dni. W 21dc miałam jeden pęcherzyk 17,5. Lekarz stwierdzil, ze to malutka torbiel. Myślicie, ze jest możliwe, żeby była ciąża tylko testy jej jeszcze nie wykryły, bo jest za wczesnie? Bety nie robiłam skoro testy nie wyszły.
reklama
Dobrze pamiętam że pierwszy transfer udany? Czyli jeszcze 6 czeka w kolejceSuper, że jest poprawa!
To transferem juz niedługo, szykuj się Mamuśka!
Kochana, ja miałam 7 krasnoludkow, niczym Śnieżka, zwłaszcza, że wszystkie zamrożone Teraz pierwsza Lala w brzuchu
Dzięki teraz to ja tylko myślę kiedy ten okres przyjdzie i kiedy będzie następny koniecznie muszę się teraz wyluzować Staś piękne imięU mnie też 5 eskimoskow czeka a Staś rebeliuje w brzuchu
@Emmka87 gratuluję, piękny wynik :* teraz chillout do transferu
dokladnie takDobrze pamiętam że pierwszy transfer udany? Czyli jeszcze 6 czeka w kolejce
Też tak chcedokladnie tak
Będę wysyłać pozytywne fluidy z brzuszkaTeż tak chce
Dziewczyny ostateczny wynik to 5 zarodków dzisiaj jeszcze 2 doszły Bl 4.2.3. Pani embriolog mówiła że wszystkie piękne dwa są trochę slabsze ale też dobrze rokują
[/QUOTE
To naprawdę piękny wynik gratuluję, oby juz pierwszy maluch się zadomowił w brzuchu
Ja i tak bym zrobila bete , i będziesz miała pewnoscHej dziewczynymam do Was pytanie: dziś jest 40dc, brak okresu i 2 testy negatywnezazwyczaj moje cykle to 28-30/31 dni. W 21dc miałam jeden pęcherzyk 17,5. Lekarz stwierdzil, ze to malutka torbiel. Myślicie, ze jest możliwe, żeby była ciąża tylko testy jej jeszcze nie wykryły, bo jest za wczesnie? Bety nie robiłam skoro testy nie wyszły.
reklama
Na prenatalnych wszystko ok@Fok123 a jak Ty dzis po prenatalnych?
Mala ma juz 440 gram, nie wiem jak oni to liczą ale lekarz stwierdził ze wygląda na to ze ok 3,8kg będzie ważyć wiec spora.
I badal mi szyjke i dzisiaj wyszło 3 cm ( wcześniej 2,8) wiec na cale szczęście nie skraca się
Do kolejnej wizyty nadal mam się oszczędzać, jeszcze nie wracać na ćwiczenia miesni dna miednicy i jogę .
Ale w ogóle jakie super to usg było, dzidzius juz taki duży jest, jak maly człowieczek i sobie trzymała nóżkę rączka i takie fajne to było, z chęcią na każdej wizycie mogłabym takie usg mieć
Podziel się: