czekamy na wieści Kochana, na bieżąco!Tak. Już od dwóch tygodni
reklama
eij
Fanka BB :)
ja pitole dwa razy na to samo odpisałamNo właśnie jeszcze nie ja jestem jakaś dziwna, zamiast przeżywać to luzik. Pewnie to kwestia niedowierzania jeszcze. Na oddziale nie będę już taka wyluzowana
Kropka3333
Hahahahaha zaczyna sieeeja pitole dwa razy na to samo odpisałam
Czarna dziura
Be_More_Happy
Dziękuję bardzoOj żeby to była ostatnia a ja wam życzę zdrówka
Be_More_Happy
Właśnie dziś o Was myślałam że pewnie już siedzisz z pakowaną walizką jak to szybko minęło idziesz 5 kwietnia na oddział czy jutro ?Jeszcze nie jakoś nie dochodzi to do mnie. Chyba w szpitalu dopiero zacznie się mega stres. W sumie nie wiem czy stres, strach, czy ekscytacja. Wszystko na raz chyba mnie weźmie. Ale chyba jestem już gotowa a jak Twoje maluszki?
Be_More_Happy
Doczytałam właśnie, że jutro idziesz do szpitalaWłaśnie dziś o Was myślałam że pewnie już siedzisz z pakowaną walizką jak to szybko minęło idziesz 5 kwietnia na oddział czy jutro ?
Super takie podejscie mam nadzieję ze do konca bedziesz sie tak czucNo właśnie jeszcze nie ja jestem jakaś dziwna, zamiast przeżywać to luzik. Pewnie to kwestia niedowierzania jeszcze. Na oddziale nie będę już taka wyluzowana
eij
Jutro na oddział właśnie delektuję się ostatnim wieczorem spokoju w domuWłaśnie dziś o Was myślałam że pewnie już siedzisz z pakowaną walizką jak to szybko minęło idziesz 5 kwietnia na oddział czy jutro ?
reklama
eij
Ja teżSuper takie podejscie mam nadzieję ze do konca bedziesz sie tak czuc
Podziel się: