Be_More_Happy
Fanka BB :)
Tak dokładnie Ja też z czerwca ale z 27.06 to będzie taki wcześniejszy prezent urodzinowyNo to my kochana obie cerwcoweczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dokładnie Ja też z czerwca ale z 27.06 to będzie taki wcześniejszy prezent urodzinowyNo to my kochana obie cerwcoweczki
Za 1 i 2 razem jeden pęcherzyk ciążowy. Dziękuję, czuje się w miarę dobrze pachwiny,biodra jak śpię bolą ale to chyba normalne na tym etapie Życzę Tobie żeby teraz już była ostatnia owocna inseminacja, nieustannie trzymam kciukiMoja juz 3 . To poród się zbliża wielkimi krokami ,a na ilu pecherzykach miałaś iui ? Czerwiec to fajny miesiac ,a jak przechodzisz ciążę
Oj żeby to była ostatnia a ja wam życzę zdrówkaZa 1 i 2 razem jeden pęcherzyk ciążowy. Dziękuję, czuje się w miarę dobrze pachwiny,biodra jak śpię bolą ale to chyba normalne na tym etapie Życzę Tobie żeby teraz już była ostatnia owocna inseminacja, nieustannie trzymam kciuki
Jeszcze nie jakoś nie dochodzi to do mnie. Chyba w szpitalu dopiero zacznie się mega stres. W sumie nie wiem czy stres, strach, czy ekscytacja. Wszystko na raz chyba mnie weźmie. Ale chyba jestem już gotowa a jak Twoje maluszki?@eij jak tam?? Przebierasz nogami?
Kiedy masz się stawić w szpitalu? To już prawie już! Ale trzymammmmm kciuki!Jeszcze nie jakoś nie dochodzi to do mnie. Chyba w szpitalu dopiero zacznie się mega stres. W sumie nie wiem czy stres, strach, czy ekscytacja. Wszystko na raz chyba mnie weźmie. Ale chyba jestem już gotowa a jak Twoje maluszki?
Ja szczepilam się na Covid na początku lutego licząc że dzieci będą miały przeciwciała, czas pokaże czy to faktycznie tak działa. Ja do szpitala idę w poniedziałekKiedy masz się stawić w szpitalu? To już prawie już! Ale trzymammmmm kciuki!
My zmagamy się z covidem niestety. Ale dzieci w miarę dobrze znoszą
Dużo zdrówka dla WasKiedy masz się stawić w szpitalu? To już prawie już! Ale trzymammmmm kciuki!
My zmagamy się z covidem niestety. Ale dzieci w miarę dobrze znoszą
O kurczaki! Spakowane wszystko?Ja szczepilam się na Covid na początku lutego licząc że dzieci będą miały przeciwciała, czas pokaże czy to faktycznie tak działa. Ja do szpitala idę w poniedziałek
Tak. Już od dwóch tygodniO kurczaki! Spakowane wszystko?