reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Moja juz 3 . To poród się zbliża wielkimi krokami ,a na ilu pecherzykach miałaś iui ? Czerwiec to fajny miesiac ,a jak przechodzisz ciążę
Za 1 i 2 razem jeden pęcherzyk ciążowy. Dziękuję, czuje się w miarę dobrze pachwiny,biodra jak śpię bolą ale to chyba normalne na tym etapie ☺️ Życzę Tobie żeby teraz już była ostatnia owocna inseminacja, nieustannie trzymam kciuki ✊✊😘

Jeszcze nie 😄 jakoś nie dochodzi to do mnie. Chyba w szpitalu dopiero zacznie się mega stres. W sumie nie wiem czy stres, strach, czy ekscytacja. Wszystko na raz chyba mnie weźmie. Ale chyba jestem już gotowa 🙂😁 a jak Twoje maluszki? ❤️😀
Kiedy masz się stawić w szpitalu? To już prawie już! Ale trzymammmmm kciuki!

My zmagamy się z covidem niestety. Ale dzieci w miarę dobrze znoszą 🥰

Kiedy masz się stawić w szpitalu? To już prawie już! Ale trzymammmmm kciuki!

My zmagamy się z covidem niestety. Ale dzieci w miarę dobrze znoszą 🥰
Ja szczepilam się na Covid na początku lutego licząc że dzieci będą miały przeciwciała, czas pokaże czy to faktycznie tak działa. Ja do szpitala idę w poniedziałek 😱

reklama
Do góry