reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja juz dziewczyny po iui. Jeden pecherzyk był już pekniety i lekarz powiedział ,że w dobry moment trafiłyśmy, a drugi jeszcze nie pękł, także jakoś mieszane mam uczucia
To nic nie robi że drugi jeszcze nie pękł ☺️ ja też miałam inseminację na nie pękniętym pęcherzykiem i się udało ☺️ grunt to pozytywne nastawienie, trzymam kciuki ✊✊

reklama
Miałam dwie inseminację, za pierwszym razem się udało ale niestety poroniłam w kwietniu zeszłego roku miałam zabieg łyżeczkowania wtedy we wrześniu miałam drugą inseminację i termin porodu na 10.06 ☺️
Moja juz 3 . To poród się zbliża wielkimi krokami ,a na ilu pecherzykach miałaś iui ? Czerwiec to fajny miesiac ,a jak przechodzisz ciążę

reklama
Do góry