Be_More_Happy
Fanka BB :)
DziękujęDobrze, że pojechałaś, przynajmniej jesteś spokojna i zaopiekowana trzymam kciuki za szybki powrót do domku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęDobrze, że pojechałaś, przynajmniej jesteś spokojna i zaopiekowana trzymam kciuki za szybki powrót do domku
No nie tanie ,jak mi w aptece powiedziala ,ze 15 kapsułek 6dych to aż mi szczęka opadła, ale brałam to +clostilbegyt I zobaczymy co z tego wyjdzie ,albo nie wyjdzieNa mnie to wgl nie działało a nie tanie
No nie tanie ,jak mi w aptece powiedziala ,ze 15 kapsułek 6dych to aż mi szczęka opadła, ale brałam to +clostilbegyt I zobaczymy co z tego wyjdzie ,albo nie wyjdzie
Ja kupiłam kołderkę, taką całoroczną, nie za gruba nie za chuda mam zamiar na początku nią dzieci przykrywać. Mam też kocyki grube i cienkie także coś napewno się przy
Oo fajnie takie targi dziecięce Wpisz sobie Chicco baby hug 4w1 potem można z tego krzesełko zrobić są pasy więc wszystko bezpieczne . Najbardziej chodzi mi właśnie o początki żeby mieć małego na oku . Na allegro nowe kosztuje ok . 800-1000 zł my kupiliśmy używane za 450 zł
Brałyście może Miovelia Nac ?
Bardzo Wam polecam śpiworki - są najbezpieczniejsze i co równie ważne dzidzia się nie rozkopie w nocy
Baby Hug świetnie się sprawdza w ciągu dnia - posiada kółeczka i można transportować dziecko po całym mieszkaniu, a nawet tarasie - ja tak "jeździłam" z moją dwójką dodatkowo świetne jest to, że jak dziecko zaczyna łapać nieco większy kontakt z rodzicem (około 3mc) i interesować się otoczeniem, łóżeczko można ustawić pod leciutkim skosem - tak, że maluch widzi mamę np. w kuchni
Ja bralam przed inseminacjami, ale czy pomaga to nie wiem... Na pewno nie zaszkodziBrałyście może Miovelia Nac ?
No dlatego to zakupiłam bo widziałam dobre opinie . Najlepsze to było zamontowanie tych pasów haha śmiechu dało a okazało się, że to takie proste jak filmik obejrzałamBaby Hug świetnie się sprawdza w ciągu dnia - posiada kółeczka i można transportować dziecko po całym mieszkaniu, a nawet tarasie - ja tak "jeździłam" z moją dwójką dodatkowo świetne jest to, że jak dziecko zaczyna łapać nieco większy kontakt z rodzicem (około 3mc) i interesować się otoczeniem, łóżeczko można ustawić pod leciutkim skosem - tak, że maluch widzi mamę np. w kuchni