reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oo fajnie takie targi dziecięce ☺️ Wpisz sobie Chicco baby hug 4w1 potem można z tego krzesełko zrobić są pasy więc wszystko bezpieczne . Najbardziej chodzi mi właśnie o początki żeby mieć małego na oku . Na allegro nowe kosztuje ok . 800-1000 zł my kupiliśmy używane za 450 zł ☺️

Baby Hug świetnie się sprawdza w ciągu dnia - posiada kółeczka i można transportować dziecko po całym mieszkaniu, a nawet tarasie - ja tak "jeździłam" z moją dwójką :D dodatkowo świetne jest to, że jak dziecko zaczyna łapać nieco większy kontakt z rodzicem (około 3mc) i interesować się otoczeniem, łóżeczko można ustawić pod leciutkim skosem - tak, że maluch widzi mamę np. w kuchni ;)

Ale też to 4w1 polecasz?
Baby Hug świetnie się sprawdza w ciągu dnia - posiada kółeczka i można transportować dziecko po całym mieszkaniu, a nawet tarasie - ja tak "jeździłam" z moją dwójką :D dodatkowo świetne jest to, że jak dziecko zaczyna łapać nieco większy kontakt z rodzicem (około 3mc) i interesować się otoczeniem, łóżeczko można ustawić pod leciutkim skosem - tak, że maluch widzi mamę np. w kuchni ;)

reklama
No dlatego to zakupiłam bo widziałam dobre opinie . ☺️ Najlepsze to było zamontowanie tych pasów haha śmiechu dało a okazało się, że to takie proste jak filmik obejrzałam 🤦

Do góry