reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja dziewczynki jestem po 💪 Staś rozwija się idealnie, waży 1,2kg. Całkowicie po środku na siatce centylowej 🥰🥰 afi 14,66. Szyjka bardzo długa twarda zamknięta, doktorka skwitowała że mogłabym 50miesiecy być w ciąży 🤣 mam nadzieję że już teraz będzie z górki ;)
No i pięknie 😀❤️ Teraz już z górki, no może oprócz 9 miesiąca bo dla mnie to wcale nie jest przyjemne 😒 ale może to zasługa bliźniaków, pewnie w pojedynczej ciąży jest o wiele lżej

Super, brawo Staś! Oby tak dalej! A który masz tydzień, bo ja średnio nadarzam [emoji16]?
12kg to jeszcze w granicach normy..[emoji39]
Ja dziewczynki jestem po [emoji123] Staś rozwija się idealnie, waży 1,2kg. Całkowicie po środku na siatce centylowej [emoji3059][emoji3059] afi 14,66. Szyjka bardzo długa twarda zamknięta, doktorka skwitowała że mogłabym 50miesiecy być w ciąży [emoji1787] mam nadzieję że już teraz będzie z górki ;)

reklama
Do góry