Hankaa
Fanka BB :)
Mam taką nadzieję przytyłam już 12kg.. nie wiem jakim cudem
Super teraz juz pewnie szybciutko minie do konca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super teraz juz pewnie szybciutko minie do konca
No i pięknie Teraz już z górki, no może oprócz 9 miesiąca bo dla mnie to wcale nie jest przyjemne ale może to zasługa bliźniaków, pewnie w pojedynczej ciąży jest o wiele lżejJa dziewczynki jestem po Staś rozwija się idealnie, waży 1,2kg. Całkowicie po środku na siatce centylowej afi 14,66. Szyjka bardzo długa twarda zamknięta, doktorka skwitowała że mogłabym 50miesiecy być w ciąży mam nadzieję że już teraz będzie z górki
Super, że wszystko dobrze Duży chłopiec jużJa dziewczynki jestem po Staś rozwija się idealnie, waży 1,2kg. Całkowicie po środku na siatce centylowej afi 14,66. Szyjka bardzo długa twarda zamknięta, doktorka skwitowała że mogłabym 50miesiecy być w ciąży mam nadzieję że już teraz będzie z górki
Ja dziewczynki jestem po [emoji123] Staś rozwija się idealnie, waży 1,2kg. Całkowicie po środku na siatce centylowej [emoji3059][emoji3059] afi 14,66. Szyjka bardzo długa twarda zamknięta, doktorka skwitowała że mogłabym 50miesiecy być w ciąży [emoji1787] mam nadzieję że już teraz będzie z górki
27+5 dzisiajSuper, brawo Staś! Oby tak dalej! A który masz tydzień, bo ja średnio nadarzam [emoji16]?
12kg to jeszcze w granicach normy..[emoji39]
27+5 dzisiaj
No to nie jestem sama ja nie mam pojęcia gdzie się we mnie te kg mieszczą na koniec będę się chyba turlaćPociwsze Cie, ze mam +10kg w 22 tyg.. [emoji848][emoji23]
ja mam +6 kg w 16 tygodniu a brzucha nawet jeszcze nie widac za bardzo, az sie boje co bedzie pozniej, ale najbardziej przytylam na samym poczatku ok 4 kg w jeden miesiacPociwsze Cie, ze mam +10kg w 22 tyg.. [emoji848][emoji23]
Trzymam kciuki kochana jak tylko będziesz znać konkretną datę np. testowania to daj znać.USG dzisiaj ,11 dc ,iui w tym tygodniu, stymulacja clostilbegyt + miovelia nac
No to nie jestem sama ja nie mam pojęcia gdzie się we mnie te kg mieszczą [emoji85] na koniec będę się chyba turlać [emoji1787]