A ile razy miałaś usg przed iui ? Tak się zastanawiam bo pierwsze usg miałam dzień przed okresem ,od 2-6 dnia stymulacja i dopiero 11 dc mam przyjść na usgRóżnie, między 14 a 17, zależy od cyklu
reklama
eij
Fanka BB :)
Na początku cyklu między 1a 3 dniem, później coś koło 10 dnia i w zależności od poziomu hormonów i USG jeszcze jedno w okolicach 13 dcA ile razy miałaś usg przed iui ? Tak się zastanawiam bo pierwsze usg miałam dzień przed okresem ,od 2-6 dnia stymulacja i dopiero 11 dc mam przyjść na usg
Madame JS
16. lub 17.
W ktorym dniu cyklu mialyscie iui ?
Madame JS
2 razy: 10/11 dzień i 13. dzień. Stymulacja od 4. dnia - do podania Ovitrelle.A ile razy miałaś usg przed iui ? Tak się zastanawiam bo pierwsze usg miałam dzień przed okresem ,od 2-6 dnia stymulacja i dopiero 11 dc mam przyjść na usg
Ja mam krotkie cykle i z tego co pamiętam okolo 12 dzieńW ktorym dniu cyklu mialyscie iui ?
Be_More_Happy
Dziękuję dobrze Mały ostatnio znowu mamę stresuje bo w weekend był taki ruchliwy a teraz bardziej spokojny ale daje o sobie znać . Czuje się dobrze, pachwiny nie wiem czy to spojenie łonowe dokucza przy leżeniu lub obracaniu z boku na bok więc jak rano wstaje z łóżka to gorzej jakbym cały dzień chodziła ale jest to do wytrzymania bo przy chodzeniu jest ok . A co u Was , jak Maluszki ?Super. Trzymam kciuki!
@OnaGośka a Ty jak???
Be_More_Happy
W 14 dniu cykluW ktorym dniu cyklu mialyscie iui ?
Kropka3333
Hihi mały rozbójnik❤❤Dziękuję dobrze Mały ostatnio znowu mamę stresuje bo w weekend był taki ruchliwy a teraz bardziej spokojny ale daje o sobie znać . Czuje się dobrze, pachwiny nie wiem czy to spojenie łonowe dokucza przy leżeniu lub obracaniu z boku na bok więc jak rano wstaje z łóżka to gorzej jakbym cały dzień chodziła ale jest to do wytrzymania bo przy chodzeniu jest ok . A co u Was , jak Maluszki ?
Dziękuję, wszystko świetnie. Smakujemy od paru dni warzywa... jest śmiesznie
Mała miała kontrolę pooperacyjna także jest lepiej niż super ❤❤
Be_More_Happy
Super bardzo się cieszę że wszystko dobrze i Mała po operacji doszła do siebie Tak to musi być zabawne jak dzieci uczą się jeść coś innego niż mleko ale jak to szybko zleciało, że już jesteście na etapie rozszerzania diety a nie dawno co Maluszki się urodziłyHihi mały rozbójnik❤❤
Dziękuję, wszystko świetnie. Smakujemy od paru dni warzywa... jest śmiesznie
Mała miała kontrolę pooperacyjna także jest lepiej niż super ❤❤
reklama
Kropka3333
Oj tak czas leci bardzo szybko
Super bardzo się cieszę że wszystko dobrze i Mała po operacji doszła do siebie Tak to musi być zabawne jak dzieci uczą się jeść coś innego niż mleko ale jak to szybko zleciało, że już jesteście na etapie rozszerzania diety a nie dawno co Maluszki się urodziły
Podziel się: