reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ile razy miałaś usg przed iui ? Tak się zastanawiam bo pierwsze usg miałam dzień przed okresem ,od 2-6 dnia stymulacja i dopiero 11 dc mam przyjść na usg
Na początku cyklu między 1a 3 dniem, później coś koło 10 dnia i w zależności od poziomu hormonów i USG jeszcze jedno w okolicach 13 dc

Super. Trzymam kciuki!
@OnaGośka a Ty jak???
Dziękuję dobrze ☺️ Mały ostatnio znowu mamę stresuje bo w weekend był taki ruchliwy a teraz bardziej spokojny ale daje o sobie znać . ☺️ Czuje się dobrze, pachwiny nie wiem czy to spojenie łonowe dokucza przy leżeniu lub obracaniu z boku na bok więc jak rano wstaje z łóżka to gorzej jakbym cały dzień chodziła ale jest to do wytrzymania bo przy chodzeniu jest ok . A co u Was , jak Maluszki ? 🥰🥰😘

Dziękuję dobrze ☺️ Mały ostatnio znowu mamę stresuje bo w weekend był taki ruchliwy a teraz bardziej spokojny ale daje o sobie znać . ☺️ Czuje się dobrze, pachwiny nie wiem czy to spojenie łonowe dokucza przy leżeniu lub obracaniu z boku na bok więc jak rano wstaje z łóżka to gorzej jakbym cały dzień chodziła ale jest to do wytrzymania bo przy chodzeniu jest ok . A co u Was , jak Maluszki ? 🥰🥰😘
Hihi mały rozbójnik😀😀❤❤

Dziękuję, wszystko świetnie. Smakujemy od paru dni warzywa... jest śmiesznie 🤣
Mała miała kontrolę pooperacyjna także jest lepiej niż super ❤❤

Hihi mały rozbójnik😀😀❤❤

Dziękuję, wszystko świetnie. Smakujemy od paru dni warzywa... jest śmiesznie 🤣
Mała miała kontrolę pooperacyjna także jest lepiej niż super ❤❤
Super bardzo się cieszę że wszystko dobrze i Mała po operacji doszła do siebie ♥️♥️ Tak to musi być zabawne jak dzieci uczą się jeść coś innego niż mleko 😁 ale jak to szybko zleciało, że już jesteście na etapie rozszerzania diety a nie dawno co Maluszki się urodziły 🥰🥰

reklama
Do góry