reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ile razy miałaś usg przed iui ? Tak się zastanawiam bo pierwsze usg miałam dzień przed okresem ,od 2-6 dnia stymulacja i dopiero 11 dc mam przyjść na usg
Na początku cyklu między 1a 3 dniem, później coś koło 10 dnia i w zależności od poziomu hormonów i USG jeszcze jedno w okolicach 13 dc

Super. Trzymam kciuki!
@OnaGośka a Ty jak???
Dziękuję dobrze ☺️ Mały ostatnio znowu mamę stresuje bo w weekend był taki ruchliwy a teraz bardziej spokojny ale daje o sobie znać . ☺️ Czuje się dobrze, pachwiny nie wiem czy to spojenie łonowe dokucza przy leżeniu lub obracaniu z boku na bok więc jak rano wstaje z łóżka to gorzej jakbym cały dzień chodziła ale jest to do wytrzymania bo przy chodzeniu jest ok . A co u Was , jak Maluszki ? 🥰🥰😘

Dziękuję dobrze ☺️ Mały ostatnio znowu mamę stresuje bo w weekend był taki ruchliwy a teraz bardziej spokojny ale daje o sobie znać . ☺️ Czuje się dobrze, pachwiny nie wiem czy to spojenie łonowe dokucza przy leżeniu lub obracaniu z boku na bok więc jak rano wstaje z łóżka to gorzej jakbym cały dzień chodziła ale jest to do wytrzymania bo przy chodzeniu jest ok . A co u Was , jak Maluszki ? 🥰🥰😘
Hihi mały rozbójnik😀😀❤❤

Dziękuję, wszystko świetnie. Smakujemy od paru dni warzywa... jest śmiesznie 🤣
Mała miała kontrolę pooperacyjna także jest lepiej niż super ❤❤

Hihi mały rozbójnik😀😀❤❤

Dziękuję, wszystko świetnie. Smakujemy od paru dni warzywa... jest śmiesznie 🤣
Mała miała kontrolę pooperacyjna także jest lepiej niż super ❤❤
Super bardzo się cieszę że wszystko dobrze i Mała po operacji doszła do siebie ♥️♥️ Tak to musi być zabawne jak dzieci uczą się jeść coś innego niż mleko 😁 ale jak to szybko zleciało, że już jesteście na etapie rozszerzania diety a nie dawno co Maluszki się urodziły 🥰🥰

reklama
Do góry