reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak juz chyba po prenatalnych dotarlo :) ciągle mega sie ciesze ale tez jestem przerazona bo praktycznie codziennie nowych rzeczy o ciazy porodzie czy o rzeczach potrzebnych do kupienia sie dowiaduje, ja nie wiem tyle lat staran bylo a jak w ciaze zaszlam to okazalo sie ze nic nie wiem o ciazy i o noworodku😂😂
Mam to samo. Niby opiekowałam się moimi siostrzeńcami jak byli mali ale jeśli chodzi o swoje to też mam pustkę w głowie. Ile bodów, ile śpiochów, czy czapeczek dużo czy nie opłaca się na lato, a jak będzie ciepło ale będzie wiało? 😱 Tyle znaków zapytania 🤣

reklama
Mam to samo. Niby opiekowałam się moimi siostrzeńcami jak byli mali ale jeśli chodzi o swoje to też mam pustkę w głowie. Ile bodów, ile śpiochów, czy czapeczek dużo czy nie opłaca się na lato, a jak będzie ciepło ale będzie wiało? 😱 Tyle znaków zapytania 🤣
Mamuśki bąbelki szybko rosną, więc czapeczek na pewno nie dużo, jedną cieplejszą drugą bawełnianą. A co do bodziaków itd. na to nie ma dobrej odpowiedzi 😉 ale na szczęście wszystko można na bieżąco kupić. Ja miałam w zasadzie wyprawkę zrobioną od rozm. 56, a Maja urodziła się kruszynką i musiałam zamawiać wszystko w rozm. 50… także na spokojnie 🙂

Mamuśki bąbelki szybko rosną, więc czapeczek na pewno nie dużo, jedną cieplejszą drugą bawełnianą. A co do bodziaków itd. na to nie ma dobrej odpowiedzi 😉 ale na szczęście wszystko można na bieżąco kupić. Ja miałam w zasadzie wyprawkę zrobioną od rozm. 56, a Maja urodziła się kruszynką i musiałam zamawiać wszystko w rozm. 50… także na spokojnie 🙂
No właśnie, człowiek nie ma pojęcia co za długa bestia się urodzi😆 mi wymawiali że bliźniaki to będą maleństwa, a one dwa tygodnie temu miały 2700 i 2500. Aż boję się co mi jutro powie 😳🤪

Nieee nad imieniem jeszcze nie myslimy jak bedzie na 100% wiadomo jaka plec to wtedy, poki co i tak mamy rozne typy imion więc poczekamy az bedziemy pewni płci :)
No ja tez te globulki dostałam, mam nadzieje ze nie bedzie wracalo po wyleczeniu do dziadostwo :)
Rozumiem ☺️ ja w razie co dla dziewczynki też mam imię wybrane w razie jakby chłopak okazał się dziewczynką 😁 bo już bywały takie przypadki też . Ja jak miałam ta infekcje w 10 tygodniu i na szczęście już nie wróciła czego Tobie też życzę 😘

No właśnie, człowiek nie ma pojęcia co za długa bestia się urodzi😆 mi wymawiali że bliźniaki to będą maleństwa, a one dwa tygodnie temu miały 2700 i 2500. Aż boję się co mi jutro powie 😳🤪
Mi na usg dzień przed porodem wyszło 3200, a urodziła się 2570 także trzeba brać poprawkę.

Ja juz zeszłam mocno z lekowz wiec wychodzi ok 500zl na msc, ale początki byly hadrdcore :)
W zasadzie ja tez po inv brałam leki encorton esrtofem progesterony (duzo) i jakies witaminy ciazowe acard i euthyrox i za calosc na miesiac ponad 700 zl wychodzilo, ale teraz juz tylko acard i euthyrox mi zostal na szczęście

Spokojnie Kochana. Wszystko naraz nie będzie Ci potrzebne. Chociaż ja jak poszłam ostatnio na targi dziecięce to stwierdziłam, że w ogóle nie ogarniam co mi potrzeba i chyba będę zła matka że się tym za mało interesuje.. tak oto kupilam fotelik samochodowy tyfsjen później.. [emoji16][emoji16][emoji16]
Tak juz chyba po prenatalnych dotarlo :) ciągle mega sie ciesze ale tez jestem przerazona bo praktycznie codziennie nowych rzeczy o ciazy porodzie czy o rzeczach potrzebnych do kupienia sie dowiaduje, ja nie wiem tyle lat staran bylo a jak w ciaze zaszlam to okazalo sie ze nic nie wiem o ciazy i o noworodku[emoji23][emoji23]

Ja dostalam pełno toreb z cichami i mówię sobie, ok.. resztę dokupię.. tylko co ja mam do jasne ciasnej dokupic[emoji1787][emoji1787]?
Mam to samo. Niby opiekowałam się moimi siostrzeńcami jak byli mali ale jeśli chodzi o swoje to też mam pustkę w głowie. Ile bodów, ile śpiochów, czy czapeczek dużo czy nie opłaca się na lato, a jak będzie ciepło ale będzie wiało? [emoji33] Tyle znaków zapytania [emoji1787]

To super, że tak ładnie łapią wagę, jednak bliźniaki czesto są za malutkie.
A jak w ogóle się czujesz?
No właśnie, człowiek nie ma pojęcia co za długa bestia się urodzi[emoji38] mi wymawiali że bliźniaki to będą maleństwa, a one dwa tygodnie temu miały 2700 i 2500. Aż boję się co mi jutro powie [emoji15][emoji2957]

reklama
Do góry