reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To super, że tak ładnie łapią wagę, jednak bliźniaki czesto są za malutkie.
A jak w ogóle się czujesz?
Ogólnie dosyć dobrze, chociaż mam wrażenie że z dnia na dzień coraz ciężej. Spacer z psem tylko raz dziennie i to jeszcze z przerwą na ławce 🤪 puchną stopy i dłonie, kondycję próbuje trzymać ale tyłek siada 🥴 ale ważne żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej siedziały w brzuchu. Szyjka się skróciła ale jest zamknięta więc liczę że do początku kwietnia nic się nie będzie działo 😳

Ogólnie dosyć dobrze, chociaż mam wrażenie że z dnia na dzień coraz ciężej. Spacer z psem tylko raz dziennie i to jeszcze z przerwą na ławce 🤪 puchną stopy i dłonie, kondycję próbuje trzymać ale tyłek siada 🥴 ale ważne żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej siedziały w brzuchu. Szyjka się skróciła ale jest zamknięta więc liczę że do początku kwietnia nic się nie będzie działo 😳
Najważniejsze ze nie musisz lezec:) a probowalas masazu stop pileczka do masazu? Podobno pomaga na puchniecie.
A teraz to juz szybko zleci i zaraz dzieciaki beda na swiecie:) :)

Najważniejsze ze nie musisz lezec:) a probowalas masazu stop pileczka do masazu? Podobno pomaga na puchniecie.
Z badań wyszło że mam niedobory białka i codziennie piję nutridrinka proteinowego według zaleceń lekarza. I to podobno od tego ta opuchlizna. Raz jest lepiej, raz gorzej. Ale teraz to już wytrzymam, ważne że stopa w adidasy jeszcze wchodzi 😄

No to super, oby tak dalej! A jak temat rozciągnięcia macicy, bezpiecznie jest?
Ogólnie dosyć dobrze, chociaż mam wrażenie że z dnia na dzień coraz ciężej. Spacer z psem tylko raz dziennie i to jeszcze z przerwą na ławce [emoji2957] puchną stopy i dłonie, kondycję próbuje trzymać ale tyłek siada [emoji3061] ale ważne żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej siedziały w brzuchu. Szyjka się skróciła ale jest zamknięta więc liczę że do początku kwietnia nic się nie będzie działo [emoji15]

No właśnie z tym masażem stop to są różne opinie? Bo niby w stopach są punkty, które mogą spowodować skurcze?? Aż żal i sobie odmawiam :(

A jakie to badania się robi? Sprawdzą się to za wczasu?
Z badań wyszło że mam niedobory białka i codziennie piję nutridrinka proteinowego według zaleceń lekarza. I to podobno od tego ta opuchlizna. Raz jest lepiej, raz gorzej. Ale teraz to już wytrzymam, ważne że stopa w adidasy jeszcze wchodzi [emoji1]

reklama
Do góry