reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Też idę trochę tym tokiem myślenia sklepy są, wszystko jest dostępneJa jestem na etapie, ok. Urodzą się, wtedy okaże się czego potrzeba i kupimy na bieżąco
eij
Ogólnie dosyć dobrze, chociaż mam wrażenie że z dnia na dzień coraz ciężej. Spacer z psem tylko raz dziennie i to jeszcze z przerwą na ławce puchną stopy i dłonie, kondycję próbuje trzymać ale tyłek siada ale ważne żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej siedziały w brzuchu. Szyjka się skróciła ale jest zamknięta więc liczę że do początku kwietnia nic się nie będzie działoTo super, że tak ładnie łapią wagę, jednak bliźniaki czesto są za malutkie.
A jak w ogóle się czujesz?
Najważniejsze ze nie musisz lezec a probowalas masazu stop pileczka do masazu? Podobno pomaga na puchniecie.Ogólnie dosyć dobrze, chociaż mam wrażenie że z dnia na dzień coraz ciężej. Spacer z psem tylko raz dziennie i to jeszcze z przerwą na ławce puchną stopy i dłonie, kondycję próbuje trzymać ale tyłek siada ale ważne żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej siedziały w brzuchu. Szyjka się skróciła ale jest zamknięta więc liczę że do początku kwietnia nic się nie będzie działo
A teraz to juz szybko zleci i zaraz dzieciaki beda na swiecie
eij
Z badań wyszło że mam niedobory białka i codziennie piję nutridrinka proteinowego według zaleceń lekarza. I to podobno od tego ta opuchlizna. Raz jest lepiej, raz gorzej. Ale teraz to już wytrzymam, ważne że stopa w adidasy jeszcze wchodziNajważniejsze ze nie musisz lezec a probowalas masazu stop pileczka do masazu? Podobno pomaga na puchniecie.
No ja mam podobnie, tymbardziej, że teraz wszystko dostępne.. nie ma co wydawać kasy!
Ja jestem na etapie, ok. Urodzą się, wtedy okaże się czego potrzeba i kupimy na bieżąco [emoji2957]
No to super, oby tak dalej! A jak temat rozciągnięcia macicy, bezpiecznie jest?
Ogólnie dosyć dobrze, chociaż mam wrażenie że z dnia na dzień coraz ciężej. Spacer z psem tylko raz dziennie i to jeszcze z przerwą na ławce [emoji2957] puchną stopy i dłonie, kondycję próbuje trzymać ale tyłek siada [emoji3061] ale ważne żeby dzieci były zdrowe i jak najdłużej siedziały w brzuchu. Szyjka się skróciła ale jest zamknięta więc liczę że do początku kwietnia nic się nie będzie działo [emoji15]
No właśnie z tym masażem stop to są różne opinie? Bo niby w stopach są punkty, które mogą spowodować skurcze?? Aż żal i sobie odmawiam
Najważniejsze ze nie musisz lezec a probowalas masazu stop pileczka do masazu? Podobno pomaga na puchniecie.
A jakie to badania się robi? Sprawdzą się to za wczasu?
Z badań wyszło że mam niedobory białka i codziennie piję nutridrinka proteinowego według zaleceń lekarza. I to podobno od tego ta opuchlizna. Raz jest lepiej, raz gorzej. Ale teraz to już wytrzymam, ważne że stopa w adidasy jeszcze wchodzi [emoji1]
reklama
eij
Jutro będę wiedziała, bo z racji pobytu w szpitalu nie robiła mi USG a w szpitalu nic nie mówiliNo to super, oby tak dalej! A jak temat rozciągnięcia macicy, bezpiecznie jest?
Podziel się: