Hej, ja osobiscie juz bym nie probowala inseminacji ale poszla w in vitro. Sama po 2 nieudanej zrezygnowalam i cieszę sie bo pewnie kolejne tez by byly nieudane, dopiero przy inv wyszlo ze mam problem z jakością komorekCześć Dziewczyny!
Przyszłam po poradę, jestem po 3 nieudanej inseminacji nasieniem dawcy.
Chcemy przystąpić do czwartej, ale zmieniając przy tym dawcę nasienia.
Myślicie, że kolejne podejście ma sens?
Czy lepiej odpuścić i podejść do in vitro?
reklama
To zalezy jakie leki i jakie masz dawki. Ja przy pierwszym podejsciu przy krotkim protokole zaplacilam bardzo duzo za same leki do stymulacji nie pamietam dokladnie ale na pewno ponad 1200 zl , a juz przy drugim i trzecim podejsciu o wiele mniej.Gyncentrum Katowice
A leki ile kosztują?
A dawki mialam bardzo duze
eij
Fanka BB :)
Skąd ja to znam, ja też non stop coś, a to bakterie w moczu, więc antybiotyk a po antybiotyku grzybica i tak w kółkoHej dziewczyny,
Ja po wizycie z dzidziusiem wszystko ok, nadal jest dziewczynka ale lekarz mowi ze to jeszcze nie na 100%. Ale ja zlapalam grzybice ehh
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Super, że wszystko dobrze . To będzie Mała Księżniczka Imię wybrane ? Jeśli chcesz zdradzić . Przepraszam może już pisałaś o imieniu ale nie pamiętam . A te grzybice są nie przyjemne ja też miałam infekcję pochwy nie wiem czy to samo bo w sumie wymazu nie miałam zrobionego ale ja dostałam po luteinie dopochowowej jak brałam Utrogestan to było ok a w szpitalu zmienili mi na luteinę i wyszło . Ale miałam globulki Pimafucin czy jakoś tak i szybko się wyleczyłam .Hej dziewczyny,
Ja po wizycie z dzidziusiem wszystko ok, nadal jest dziewczynka ale lekarz mowi ze to jeszcze nie na 100%. Ale ja zlapalam grzybice ehh
Nieee nad imieniem jeszcze nie myslimy jak bedzie na 100% wiadomo jaka plec to wtedy, poki co i tak mamy rozne typy imion więc poczekamy az bedziemy pewni płciSuper, że wszystko dobrze . To będzie Mała Księżniczka Imię wybrane ? Jeśli chcesz zdradzić . Przepraszam może już pisałaś o imieniu ale nie pamiętam . A te grzybice są nie przyjemne ja też miałam infekcję pochwy nie wiem czy to samo bo w sumie wymazu nie miałam zrobionego ale ja dostałam po luteinie dopochowowej jak brałam Utrogestan to było ok a w szpitalu zmienili mi na luteinę i wyszło . Ale miałam globulki Pimafucin czy jakoś tak i szybko się wyleczyłam .
No ja tez te globulki dostałam, mam nadzieje ze nie bedzie wracalo po wyleczeniu do dziadostwo
Hej. Ja dodam tylko, że leki miałam refundowane, ale po ivf do teraz biorę leki, które są częściowo pełnopłatne. I był czas do ok 18tc, że płaciłam ok 2tys miesięcznie.. to był koszt, którego zupełnie nie planowaliśmy, ale to zależy od lekarza na pewno, plus ja mialam początkowo zagrożona ciążę.
Gyncentrum Katowice
A leki ile kosztują?
Super, że wszystko dobrze! I jak się czujesz w roli Mamuśka, dociera już do Ciebie?[emoji28]
Hej dziewczyny,
Ja bym wolała nawet odczekać i dozbierać kasę na ivf. U nas wyniki książkowe a 4iui nieudane.. natomiast 1 ivf I mala Gwiazda w brzuchu
Cześć Dziewczyny!
Przyszłam po poradę, jestem po 3 nieudanej inseminacji nasieniem dawcy.
Chcemy przystąpić do czwartej, ale zmieniając przy tym dawcę nasienia.
Myślicie, że kolejne podejście ma sens?
Czy lepiej odpuścić i podejść do in vitro?
W zasadzie ja tez po inv brałam leki encorton esrtofem progesterony (duzo) i jakies witaminy ciazowe acard i euthyrox i za calosc na miesiac ponad 700 zl wychodzilo, ale teraz juz tylko acard i euthyrox mi zostal na szczęścieHej. Ja dodam tylko, że leki miałam refundowane, ale po ivf do teraz biorę leki, które są częściowo pełnopłatne. I był czas do ok 18tc, że płaciłam ok 2tys miesięcznie.. to był koszt, którego zupełnie nie planowaliśmy, ale to zależy od lekarza na pewno, plus ja mialam początkowo zagrożona ciążę.
reklama
Tak juz chyba po prenatalnych dotarlo ciągle mega sie ciesze ale tez jestem przerazona bo praktycznie codziennie nowych rzeczy o ciazy porodzie czy o rzeczach potrzebnych do kupienia sie dowiaduje, ja nie wiem tyle lat staran bylo a jak w ciaze zaszlam to okazalo sie ze nic nie wiem o ciazy i o noworodkuSuper, że wszystko dobrze! I jak się czujesz w roli Mamuśka, dociera już do Ciebie?[emoji28]
Podziel się: