reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A wieczorną wizytę już miałaś? Może dzisiaj podpytaj. NFZ to jest czarna rozpacz.. robią minimum niczego nie mówiąc, nie informując a jeszcze pretensje i fochy o wszystko.. przynajmniej u mnie w mieście tak jest, dlatego też dojeżdżam 200km na wizyty i mam nadzieję że na poród też spokojnie tam dojadę
Właśnie się dowiedziałam że jutro mam zalecenie na ktg, jak codziennie zresztą więc żadne zaskoczenie bo każda na oddziale ma robione ktg 🥴 jutro rano zapytam się lekarza czy jeśli zapis będzie ok to czy wyjdę

reklama
Co za kocmołuchy, mogli by chociaż coś wytłumaczyć, a nie człowiek się denerwuje.
Daj jutro znać.[emoji8]
Właśnie się dowiedziałam że jutro mam zalecenie na ktg, jak codziennie zresztą więc żadne zaskoczenie bo każda na oddziale ma robione ktg [emoji3061] jutro rano zapytam się lekarza czy jeśli zapis będzie ok to czy wyjdę

reklama
Do góry