reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mi jak narazie też nie tylko w necie wyczytałam że są rekomendowane w ciąży ale na następnej wizycie zapytam się mojej ginekolog co ona o tym sądzi . Na moim forum z klinki wiem, że kilka kobiet się szczepiły na krztusiec w ciąży.
ja szczepilam się u nas w Holandii zalecają po 22 tygodniu ciąży. Wtedy już mały nie potrzebuje tego szczepienia bo będzie już miał przeciwciała. Wolalam żeby mnie bolała ręka niż mojego kilkudniowego synka

ja szczepilam się u nas w Holandii zalecają po 22 tygodniu ciąży. Wtedy już mały nie potrzebuje tego szczepienia bo będzie już miał przeciwciała. Wolalam żeby mnie bolała ręka niż mojego kilkudniowego synka
Aha rozumiem no właśnie czytałam że najlepiej się zaszczepić do 36 tygodnia ciąży . Ale dziecko potem też jest szczepione na krztusiec tak z tego co czytałam ? Bo po urodzeniu dostaje szczepionkę przeciw gruźlicy i wzwB .

Aha rozumiem no właśnie czytałam że najlepiej się zaszczepić do 36 tygodnia ciąży . Ale dziecko potem też jest szczepione na krztusiec tak z tego co czytałam ? Bo po urodzeniu dostaje szczepionkę przeciw gruźlicy i wzwB .
u nas pierwsze szczepienie jest później, kilka tygodniu po urodzeniu. W szpitalu czy tam gdzie się urodzi ( w Holandii można rodzic w domu albo w specjalnych hotelach położniczych) także trochę inaczej

reklama
DIewczyny a czy chodzicie lub chodziłyście moze na jakies cwiczenia dla kobiet w ciazy, typu joga, pilates, cwiczeniw dna miednicy, czy oddechu itp? Lub znacie jakies fajne online lub na YouTube filmiki bo stacjonarnie nie moge nic znaleźć :(

Do góry