reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pęcherzyki pękły, okazało się, że były dwa pecherzyki, ponieważ są dwa ciałka żółte:)
Pytanie za sto punktów, od jutra mam brać progesterone besins, tylko tak się zagadałyśmy z panią doktor, że nie wiem jak go dawkować.
Czy ktoś z Was brał go i pamięta w jakich dawkach się go stosuje :)?

reklama
Pęcherzyki pękły, okazało się, że były dwa pecherzyki, ponieważ są dwa ciałka żółte:)
Pytanie za sto punktów, od jutra mam brać progesterone besins, tylko tak się zagadałyśmy z panią doktor, że nie wiem jak go dawkować.
To musisz skonsultować z lekarzem bo do każdego dobiera się indywidualną dawkę

Ze mną było podobnie po pierwszej iui, też miałam wątpliwość co do progesteronu... Najlepiej zadzwonić do lekarza. Ja brałam progesteron przez 12 dni / lub do miesiączki ...

Ciąża uzyskana dzięki insemiancji, wykonana 14.02. tak jak pisałam wcześniej 🙂 jestem już tydzień po 1 wizycie. Według OM termin na 07.11 🤔 ciekawi mnie tylko gdyż przy zabiegu pęknięte były 2 pęcherzyki czyli jakieś ryzyko ciąży mnogiej jest 😊 w dniu wizyty w 4 tc był pecherzyk ciążowy 5mm i następna wizyta na 21.03 i może będzie serduszko. Gdy zapytaliśmy czy pojedyncza Pani doktor stwierdziła że coś tam by się chciało robić ale nic z tego raczej nie będzie i będzie jedno maleństwo 😊 ale jednak patrząc na zdjęcie mam wątpliwości🧐🤣 okaże się 21.03 😁 co myślicie? Wrzucam jedno zdjęcie podglądowe 😊

Załączniki

• IMG_20220313_130706.jpg
    IMG_20220313_130706.jpg
    609,7 KB · Wyświetleń: 67
Ciąża uzyskana dzięki insemiancji, wykonana 14.02. tak jak pisałam wcześniej 🙂 jestem już tydzień po 1 wizycie. Według OM termin na 07.11 🤔 ciekawi mnie tylko gdyż przy zabiegu pęknięte były 2 pęcherzyki czyli jakieś ryzyko ciąży mnogiej jest 😊 w dniu wizyty w 4 tc był pecherzyk ciążowy 5mm i następna wizyta na 21.03 i może będzie serduszko. Gdy zapytaliśmy czy pojedyncza Pani doktor stwierdziła że coś tam by się chciało robić ale nic z tego raczej nie będzie i będzie jedno maleństwo 😊 ale jednak patrząc na zdjęcie mam wątpliwości🧐🤣 okaże się 21.03 😁 co myślicie? Wrzucam jedno zdjęcie podglądowe 😊
Gratuluje, idealny prezent na walentynki:) :) niestety co do Usg to ja nigdy nic nie widze na tych obrazach wiec nie pomogę

Gratulacje!!! Dużo zdrówka i niech wszystko pięknie rośnie 🍀😘

Gratulacje 🥰 Dużo zdrówka ☺️

reklama
@eij co u Was ? ☺️ jak się czujecie ? 🥰🥰
A dziękuję, dobrze 🙂 mam nadzieję że jutro mnie wypiszą. Wyniki krwi ok, lekarz mówił że wyniki moczu nie najgorsze więc liczę że ordynator jutro zgodzi się na wypis. Codziennie mam ktg, oprócz tego co dwie godziny słuchają serduszka, nawet w nocy budzą 😳 liczę że wyjdę bo za 3 tygodnie znowu tu wrócę więc chcę się jeszcze delektować spokojem w domu 😄 a jak u Was?

Do góry