reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cudne wieści Kochana. Super, że wszystko już dobre i możesz na spokojnie cieszyć się ciaza [emoji8]
Jestem po, nereczki się zmniejszyły, wszystko jest w normie, że nie ma się czego przyczepić w ogóle ;) 550g [emoji123] szyjka długa zamknięta :) odetchnęłam z ulgą [emoji847][emoji120] dzięki Bogu [emoji3590][emoji3590] oczywiście buźki nie chciał pokazać [emoji1787] chwali się tylko stopkami [emoji272][emoji272]

Ja miałam usg i pappa również.
Jeśli się niepokoisz to warto zrobić, pobierają krew za jednym razem jak jesteś na usg. To ważne, żeby w tym samym dniu były oba badania.
:)
Plec tak szybko? :O
A Asiia i reszta dziewczyn czy robilyscie tez ten test Pappa? Zastanawiam sie czy warto go zrobic...

Ciekawe czy u mnie w klinice tez filmik robia, oczywiscie dzisiaj na wizycie nic sie nie wypytalam lekarza o to ehhh
Tak ja też robiłam ten test pappa. Również już w 12+3 TC poznałam płeć i nic się nie zmieniło od tej pory . To jest normalne,że na wizycie nie raz się o coś zapomni zapytać dlatego ja zawsze przed wizytą zbieram sobie pytania i zapisuje na kartce i wtedy z kartki czytam 😁 pomaga bo przynajmniej o wszystko wypytam ☺️

Ja miałam usg i pappa również.
Jeśli się niepokoisz to warto zrobić, pobierają krew za jednym razem jak jesteś na usg. To ważne, żeby w tym samym dniu były oba badania.
:)
Właśnie zastanawiam sie na tym pappa czy to zrobic bo jeśli byloby cos nie tak to i tak nic tego nie zmieni a tylko kolejny stres mjie czekałby do konca ciazy.
A czytalam tez ze moze sie tak zdarzyc ze wyjdzie cos nie tak a dziecko jednak zdrowe sie urodzi wiec juz sama nie wiem, no nic jeszcze sobie poczytam i sie zastanowię czy to robic :)

Tak ja też robiłam ten test pappa. Również już w 12+3 TC poznałam płeć i nic się nie zmieniło od tej pory . To jest normalne,że na wizycie nie raz się o coś zapomni zapytać dlatego ja zawsze przed wizytą zbieram sobie pytania i zapisuje na kartce i wtedy z kartki czytam 😁 pomaga bo przynajmniej o wszystko wypytam ☺️
No tez chyba zaczne chodzic z karteczkami albo w telefonie bede zapisywać pytania zeby nie zapomniec:)

reklama
Właśnie zastanawiam sie na tym pappa czy to zrobic bo jeśli byloby cos nie tak to i tak nic tego nie zmieni a tylko kolejny stres mjie czekałby do konca ciazy.
A czytalam tez ze moze sie tak zdarzyc ze wyjdzie cos nie tak a dziecko jednak zdrowe sie urodzi wiec juz sama nie wiem, no nic jeszcze sobie poczytam i sie zastanowię czy to robic :)
Heja. Ja też poznałam płeć już na prenatalnych 11+5 i później się nie zmieniła ;) co do pappa to mi tylko stresu dołożyły... wyniki wyszły kiepskie. Ostatecznie robiłam później Nifty i synek jest zdrowy ❤

Do góry