To dużo ma ząbków już, i niech wsunie wyjdą jak najszybciej wszystkie będzie święty spokój w połowie chociaż. Skok faktycznie jakby trwał wiekiiii Chociaż nic nie mówię, nie narzekam, bo jak coś powiem to będzie na odwrót ze spaniem na przykład hihi. A co do macierzyństwa to ja chyba też do końca jakoś nie ogarniam, ale na tym to polega. Człowiek się uczy życia od nowa i to jest w tym piękne. Czasami tak męczące, że mam ochotę za przeproszeniem wyjść i jebn*ć drzwiami, ale mała się zaraz uśmiecha i jest koniec. Tak czy siak za nic w świecie nie zamieniłabym się z nikim innym i nad życie tego bąbelkaOjej jak musi słodko wyglądać ja chyba nadal nie umiem w macierzynstwo mała dobrze, trochę słabo rośnie ale póki nie przestaje i nie spada w ventylach to staram się tym nie martwić. A nie masz czasem wrażenia, że jest wieczny skok? Bo ja czasem myślę że ona jest ciągle w skoku motorycznie przy meblach chodzi jak szalona i przy pchaczu też. Czasem się puści i postoi sekundki sama ale nie czuje się pewnie jeszcze żeby chodzić. Mamy 3 żeby na dole i 2 na górze. Powoli spodziewany się kolejnego bo znów cała w ślinie jest i (jeszcze) gorsze noce miewa
reklama
eij
Fanka BB :)
Ale Wam zazdroszczę, też bym już chciała przytulić moje bąbelki. A to jeszcze półtora miesiącaTo dużo ma ząbków już, i niech wsunie wyjdą jak najszybciej wszystkie będzie święty spokój w połowie chociaż. Skok faktycznie jakby trwał wiekiiii Chociaż nic nie mówię, nie narzekam, bo jak coś powiem to będzie na odwrót ze spaniem na przykład hihi. A co do macierzyństwa to ja chyba też do końca jakoś nie ogarniam, ale na tym to polega. Człowiek się uczy życia od nowa i to jest w tym piękne. Czasami tak męczące, że mam ochotę za przeproszeniem wyjść i jebn*ć drzwiami, ale mała się zaraz uśmiecha i jest koniec. Tak czy siak za nic w świecie nie zamieniłabym się z nikim innym i nad życie tego bąbelka
Tylko 1,5 miesiąca, tylko tyle kochana I przytulisz swoje bąbelki, będziesz patrzeć na nie godzinami i nacieszyć się nie będziesz mogłaAle Wam zazdroszczę, też bym już chciała przytulić moje bąbelki. A to jeszcze półtora miesiąca
@Hankaa @Fok123 powodzonka dziewczynki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG
22.02. @Fok123 - wizyta, USG
24.02. @eij - wizyta, USG
24.02. @Monika4321 - I beta po II IUI
02.03. @hername - wizyta, USG
04.03. @Hankaa - wizyta, USG
07.03. @OnaGośka - wizyta, USG
12.04. @eij - TERMIN PORODU CC
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama synuś Milan
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
Gratulujemy:
2021 r.
2022 r.
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
Be_More_Happy
Be_More_Happy
Hejka Dziewczynki Proszę napiszcie mi jak to jest z tymi ruchami dziecka w brzuchu . Mój Mały był już baaardzo aktywny tak , że niektóre ruchy już się wzdrygałam . A jakoś od niedzieli te ruchy są mniejsze głównie na dole w podbrzuszu ale nawet po jedzeniu nie jest jakoś aktywny . Tętno ok bo sprawdzałam detektorem tu nic się nie zmienia. Niby czytałam że między 24 a 28 tygodniem ruchy mogą być mocne jak i zarazem słabiej odczuwalne. U mnie leci 25 tydzień . Nie wiem czy powinnam się niepokoić i jechać sprawdzić Jak było / jest u Was ?
Madame JS
Cześć! Jeśli się kwalifikuję ;-) , poproszę o dopisanie 25/02 - moja druga IUI...@Hankaa @Fok123 powodzonka dziewczynki
KALENDARZ
—————————————————————
Trzymamy kciuki:
Gratulujemy:
2021 r.
2022 r.
—————————————————————
Może bąbelek już się obrócił główką na dół. Moja gwiazda ruszała się też różnie, ale miała swoje określone pory. Najbardziej w nocyHejka Dziewczynki Proszę napiszcie mi jak to jest z tymi ruchami dziecka w brzuchu . Mój Mały był już baaardzo aktywny tak , że niektóre ruchy już się wzdrygałam . A jakoś od niedzieli te ruchy są mniejsze głównie na dole w podbrzuszu ale nawet po jedzeniu nie jest jakoś aktywny . Tętno ok bo sprawdzałam detektorem tu nic się nie zmienia. Niby czytałam że między 24 a 28 tygodniem ruchy mogą być mocne jak i zarazem słabiej odczuwalne. U mnie leci 25 tydzień . Nie wiem czy powinnam się niepokoić i jechać sprawdzić Jak było / jest u Was ?
Be_More_Happy
No mój też ma określone pory ale nawet w tych porach jest mniej aktywny . A myślisz , że to normalne że raz dziecko jest bardziej aktywne a raz mniej ?Może bąbelek już się obrócił główką na dół. Moja gwiazda ruszała się też różnie, ale miała swoje określone pory. Najbardziej w nocy
reklama
Monika4321
Zaciekawiona BB
Cześć!
Dziś robiłam test, żeby sprawdzić czy zastrzyk jest jeszcze wykrywalny przez test i jedna krecha, więc myślę, że czwartek na spokojnie będę mogła testować.
Ciekawe czy magicznie się ta kreska rozdwoi do tego czasu… a może to za wcześnie mi lekarka kazała testować?
Dziś robiłam test, żeby sprawdzić czy zastrzyk jest jeszcze wykrywalny przez test i jedna krecha, więc myślę, że czwartek na spokojnie będę mogła testować.
Ciekawe czy magicznie się ta kreska rozdwoi do tego czasu… a może to za wcześnie mi lekarka kazała testować?
Podziel się: