PałkaZapałka
Fanka BB :)
To co prawda 100 km ale polecam Warszawę invimed.Płock.
Ale mysle nad zmiana Toruń badz Bydgoszcz.
Moze inny lekarz zerknie innym okiem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co prawda 100 km ale polecam Warszawę invimed.Płock.
Ale mysle nad zmiana Toruń badz Bydgoszcz.
Moze inny lekarz zerknie innym okiem....
Myśleliśmy o tym ale niestety finansowo będziemy stratni dosyć dużo, bo mąż pensję na głównie z premii i sprzedaży, a dwa tygodnie L4 to 80 % podstawy i brak premii... Wiem że kasa nie jest najważniejsza ale w tym przypadku musimy niestety liczyć bo kredyty idą w górę a nasze dzieciaki trzeba spłacaćJeśli mogę podpowiedzieć, niech najpierw weźmie na ciebie 14 dni zwolnienia jak wrócisz do domu
A opieka? Nie jest płatna 100%?Myśleliśmy o tym ale niestety finansowo będziemy stratni dosyć dużo, bo mąż pensję na głównie z premii i sprzedaży, a dwa tygodnie L4 to 80 % podstawy i brak premii... Wiem że kasa nie jest najważniejsza ale w tym przypadku musimy niestety liczyć bo kredyty idą w górę a nasze dzieciaki trzeba spłacać
Ja bym i tak zbadała za dwa dni jeszcze raz betęTak, napisała, że nie jestem w ciąży...
Opieka niestety nie.... Liczą jak zwykłe L 4... Na szczęście ojcowski tyle ile się orientuję jest płatny 100% na szczęścieA opieka? Nie jest płatna 100%?
Opieka niestety nie.... Liczą jak zwykłe L 4... Na szczęście ojcowski tyle ile się orientuję jest płatny 100% na szczęście
Oooo, a to nie wiedziałam. Myślałam że taki urlop to tylko na pogrzeb się bierzeTak tak ojcowski na pewno.. dwa dni niech sobie weźmie urlopu okolicznościowego bo się należy
Oooo, a to nie wiedziałam. Myślałam że taki urlop to tylko na pogrzeb się bierze
No to super, dzięki za informacjeNa szczęście nie tylko tatusiowi należy się dwa dni za urodzenie dziecka właśnie najlepiej w tych dniach