eij
Fanka BB :)
Dokładnie, chociaż w ten dzień cesarki.... Mam nadzieję że to szaleństwo covidowe się skończy na wiosnęMam tak samo... I już proszę Boga żeby mąż mógł wejść do maluszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, chociaż w ten dzień cesarki.... Mam nadzieję że to szaleństwo covidowe się skończy na wiosnęMam tak samo... I już proszę Boga żeby mąż mógł wejść do maluszka
Dokładnie, chociaż w ten dzień cesarki.... Mam nadzieję że to szaleństwo covidowe się skończy na wiosnę
DziękujęAaa to mnie pocieszyłaś pamiętałaś, że się pytałam o te znieczulenie w kręgosłup Jeszcze raz dużo zdrówka
cudowny maluszek dużo cierpliwości i zdrówka dla wasMilan
9.03 waga 3850g
Gratulacje!!!!!!! Macie pięknego SynkaMilan
9.03 waga 3850g
To super , niech Mała Królewna rośnie w siłęHej Laseczki.
Ja juz po wizycie, wszystko u nas w porządku. Mała Królewna ładnie rośnie, waży całe 140g [emoji28][emoji28]
Schodzimy już z lekow, wyniki mam w normie, oby tak dalej[emoji3059]
Ps. Tradycyjnie dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
No to jest przerażające Wiem , że po CC chyba dziecko/dzieci na jakiś czas zabierają do momentu pionizacji ? Chyba,że się mylę . Mnie przeraża zarówno poród naturalny jak i cesarskie cięcie ale muszę się umówić do okulisty żeby zbadał mój wzrok czy w ogóle mogę rodzic naturalnie bo jestem po 3 operacjach oczu . Wiem ,że jakbym miała rodzić naturalnie to chciałabym żeby był ze mną mój partner może do tego czasu przywrócą porody rodzinne. Ale damy radę wszystkieMnie żadne wkłucia ani cewniki nie przerażają, tylko to że po cesarce będę leżała na płasko jak deska i nie dość że nie będę mogła się dziećmi zająć to jeszcze nie będę ich nawet dobrze widziała
Ja rodziłam pierwsze z mężem. Przy drugim wywalilam go. Do niczego nie był potrzebnyNo to jest przerażające Wiem , że po CC chyba dziecko/dzieci na jakiś czas zabierają do momentu pionizacji ? Chyba,że się mylę . Mnie przeraża zarówno poród naturalny jak i cesarskie cięcie ale muszę się umówić do okulisty żeby zbadał mój wzrok czy w ogóle mogę rodzic naturalnie bo jestem po 3 operacjach oczu . Wiem ,że jakbym miała rodzić naturalnie to chciałabym żeby był ze mną mój partner może do tego czasu przywrócą porody rodzinne. Ale damy radę wszystkie
Mnie żadne wkłucia ani cewniki nie przerażają, tylko to że po cesarce będę leżała na płasko jak deska i nie dość że nie będę mogła się dziećmi zająć to jeszcze nie będę ich nawet dobrze widziała
Zabranie dziecka po cc, to śmierć laktację. Wiem, bo to samo mi zrobili z pierwszyk dzieckiem. Teraz mi go przystawiają i coś tam leciNo to jest przerażające Wiem , że po CC chyba dziecko/dzieci na jakiś czas zabierają do momentu pionizacji ? Chyba,że się mylę . Mnie przeraża zarówno poród naturalny jak i cesarskie cięcie ale muszę się umówić do okulisty żeby zbadał mój wzrok czy w ogóle mogę rodzic naturalnie bo jestem po 3 operacjach oczu . Wiem ,że jakbym miała rodzić naturalnie to chciałabym żeby był ze mną mój partner może do tego czasu przywrócą porody rodzinne. Ale damy radę wszystkie
Kto jak nie my przy tych całych staraniach, morzu wylanych łez teraz to już ostatnia prosta. Później tylko brak snu nas czekaNo to jest przerażające Wiem , że po CC chyba dziecko/dzieci na jakiś czas zabierają do momentu pionizacji ? Chyba,że się mylę . Mnie przeraża zarówno poród naturalny jak i cesarskie cięcie ale muszę się umówić do okulisty żeby zbadał mój wzrok czy w ogóle mogę rodzic naturalnie bo jestem po 3 operacjach oczu . Wiem ,że jakbym miała rodzić naturalnie to chciałabym żeby był ze mną mój partner może do tego czasu przywrócą porody rodzinne. Ale damy radę wszystkie