reklama
Dokladnie tak dużo wygodniej i mniej dźwiganiaA butelka Dafi filtrująca to jak ktoś ze sobą nie zabiera wody mineralnej czy jak ?
@Fok123 dawaj znać po wizycie
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
08.02. @Fok123 - wizyta, USG
09.02. @OnaGośka - wizyta, USG
10.02. @jasti999 - I beta po transferze
11.02. @Hankaa - wizyta, USG
14.02. @margaretka25 - szpital z córeczką
14.02. @jasti999 - II beta po transferze
16 lub 18.02. @margaretka25 - operacja córeczki (wszystko na pewno będzie dobrze)
16.02. @hername - wizyta, USG
22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG
24.02. @eij - wizyta, USG
23.02. @Evelyn1919 - TERMIN PORODU
20.04. @eij - TERMIN PORODU
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama synuś Jeremi
2022 r.
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
08.02. @Fok123 - wizyta, USG
09.02. @OnaGośka - wizyta, USG
10.02. @jasti999 - I beta po transferze
11.02. @Hankaa - wizyta, USG
14.02. @margaretka25 - szpital z córeczką
14.02. @jasti999 - II beta po transferze
16 lub 18.02. @margaretka25 - operacja córeczki (wszystko na pewno będzie dobrze)
16.02. @hername - wizyta, USG
22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG
24.02. @eij - wizyta, USG
23.02. @Evelyn1919 - TERMIN PORODU
20.04. @eij - TERMIN PORODU
10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU
23.06. @Hankaa - TERMIN PORODU
05.08. @hername - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka Gaja
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama synuś Jeremi
2022 r.
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kropka3333
Fanka BB :)
Ostatnio synuś usnął wtulony w siostrzyczki dłoń to takie urocze.Na pewno na swój sposób jakoś będzie odczuwał brak siostrzyczki tak myślę ale szybko mu czas zleci i będzie miał ją przy sobie ostatnio właśnie oglądałam zdjęcia bliźniaków, trojaczków itd. to jakie to urocze jak oni są od urodzenia ze sobą związani, przepiękny widok
A dziękuję u nas ok , jutro wizyta nie dawno miałam połówkowe wyszły bardzo dobrze . Mały już tak fika że w momencie jak dokazuje to aż brzuch faluje w tym miejscu gdzie się rusza tylko te ruchy nie są jakieś regularne ale myślę że na tym etapie to normalne dziś 22+4 dni. Mój partner jak przyłoży głowę do brzucha to już czuję kopniaczki i sam widzi jak mój brzuch w tym momencie się rusza No i zrobiliśmy pierwszy poważny zakup bo mamy już wózek
Mega! Bardzo się cieszę! Ja też nie mialam regularnych przewrotek w brzuchu
A jak zachcianki żywnościowe? słodko czy słono?
Ja pamiętam... jak na spotkaniu rodzinnym wszyscy siedzą za stołem... a ja wcinam kiełbasę i tort czekoladowy na raz
Kropka3333
Be_More_Happy
Ooo ale słodkie takie przytulaskiOstatnio synuś usnął wtulony w siostrzyczki dłoń to takie urocze.
Mega! Bardzo się cieszę! Ja też nie mialam regularnych przewrotek w brzuchu
A jak zachcianki żywnościowe? słodko czy słono?
Ja pamiętam... jak na spotkaniu rodzinnym wszyscy siedzą za stołem... a ja wcinam kiełbasę i tort czekoladowy na raz
A zachcianki hmm typowo takich nie mam staram się ograniczać słodkie do minimum ale mam taką ochotę na jakiś właśnie dobry tort ale z racji wcześniej przed ciążą stwierdzonej lekkiej insulionooprności muszę się powstrzymać ale obiecałam sobie że jak krzywa cukrowa wyjdzie dobrze to kupie jakieś pyszne ciacho narazie pozostaje pomarzyć
Hej
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dni tak fajnie sie ruszal na Usg pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dni tak fajnie sie ruszal na Usg pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie
Kropka3333
Super!!!❤❤Hej
Kropka3333
Nio tak to racja....Ooo ale słodkie takie przytulaski
A zachcianki hmm typowo takich nie mam staram się ograniczać słodkie do minimum ale mam taką ochotę na jakiś właśnie dobry tort ale z racji wcześniej przed ciążą stwierdzonej lekkiej insulionooprności muszę się powstrzymać ale obiecałam sobie że jak krzywa cukrowa wyjdzie dobrze to kupie jakieś pyszne ciacho narazie pozostaje pomarzyć
Ale nagroda jakas musi być
reklama
SuperHej
Podziel się: