reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
@Fok123 ✊🍀 dawaj znać po wizycie 😘

Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki 🙂

KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

08.02. @Fok123 - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

09.02. @OnaGośka - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

10.02. @jasti999 - I beta po transferze ✊✊🍀🍀🍀

11.02. @Hankaa - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

14.02. @margaretka25 - szpital z córeczką 🙏🏻🍀🍀🍀✊✊✊❤️

14.02. @jasti999 - II beta po transferze ✊✊🍀🍀🍀

16 lub 18.02. @margaretka25 - operacja córeczki 🍀🍀🍀✊✊✊❤️❤️❤️ (wszystko na pewno będzie dobrze😘)

16.02. @hername - wizyta, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

22.02. @Hankaa - kontrola malusich nerek, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

24.02. @eij - wizyta, USG 👣👣✊✊🍀🍀🍀

23.02. @Evelyn1919 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

20.04. @eij - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

10.06. @OnaGośka - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

23.06. @Hankaa - 💕TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

05.08. @hername - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Gaja ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣

—————————————————————

Na pewno na swój sposób jakoś będzie odczuwał brak siostrzyczki tak myślę ale szybko mu czas zleci i będzie miał ją przy sobie 🥰🥰 ostatnio właśnie oglądałam zdjęcia bliźniaków, trojaczków itd. to jakie to urocze jak oni są od urodzenia ze sobą związani, przepiękny widok 🥰🥰♥️♥️

A dziękuję u nas ok , jutro wizyta nie dawno miałam połówkowe wyszły bardzo dobrze . Mały już tak fika że w momencie jak dokazuje to aż brzuch faluje w tym miejscu gdzie się rusza 😁 tylko te ruchy nie są jakieś regularne ale myślę że na tym etapie to normalne dziś 22+4 dni. Mój partner jak przyłoży głowę do brzucha to już czuję kopniaczki i sam widzi jak mój brzuch w tym momencie się rusza ♥️ No i zrobiliśmy pierwszy poważny zakup bo mamy już wózek 😁
Ostatnio synuś usnął wtulony w siostrzyczki dłoń 🥰to takie urocze.🥰🥰

Mega! Bardzo się cieszę! Ja też nie mialam regularnych przewrotek w brzuchu 😆
A jak zachcianki żywnościowe?🥰 słodko czy słono?😀
Ja pamiętam... jak na spotkaniu rodzinnym wszyscy siedzą za stołem... a ja wcinam kiełbasę i tort czekoladowy 🤣 na raz😅😅

Ostatnio synuś usnął wtulony w siostrzyczki dłoń 🥰to takie urocze.🥰🥰

Mega! Bardzo się cieszę! Ja też nie mialam regularnych przewrotek w brzuchu 😆
A jak zachcianki żywnościowe?🥰 słodko czy słono?😀
Ja pamiętam... jak na spotkaniu rodzinnym wszyscy siedzą za stołem... a ja wcinam kiełbasę i tort czekoladowy 🤣 na raz😅😅
Ooo ale słodkie takie przytulaski 🥰🥰
A zachcianki hmm typowo takich nie mam staram się ograniczać słodkie do minimum ale mam taką ochotę na jakiś właśnie dobry tort 😁 ale z racji wcześniej przed ciążą stwierdzonej lekkiej insulionooprności muszę się powstrzymać ☺️ ale obiecałam sobie że jak krzywa cukrowa wyjdzie dobrze to kupie jakieś pyszne ciacho 😁 narazie pozostaje pomarzyć 🥰

Hej:)
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dni :) tak fajnie sie ruszal na Usg 😍😍😍 pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy 😁😁 a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie :)

Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dni :) tak fajnie sie ruszal na Usg 😍😍😍 pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy 😁😁 a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie :)
Super!!!❤❤

Ooo ale słodkie takie przytulaski 🥰🥰
A zachcianki hmm typowo takich nie mam staram się ograniczać słodkie do minimum ale mam taką ochotę na jakiś właśnie dobry tort 😁 ale z racji wcześniej przed ciążą stwierdzonej lekkiej insulionooprności muszę się powstrzymać ☺️ ale obiecałam sobie że jak krzywa cukrowa wyjdzie dobrze to kupie jakieś pyszne ciacho 😁 narazie pozostaje pomarzyć 🥰
Nio tak to racja....
Ale nagroda jakas musi być 😃😃😃

reklama
Super ❤️🙂

Do góry