reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Super!!!!! Widzisz Mamuśka, jak się wszystko ładnie układa.. [emoji854][emoji8]
Hej:)
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dni :) tak fajnie sie ruszal na Usg [emoji7][emoji7][emoji7] pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy [emoji16][emoji16] a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie :)

Ja też mialam stwierdzone IO przed ciaza I byłam na metaforminie, ale ja mam taką ochotę na słodkie, że niestety czasami sobie pozwalam. [emoji19]
A kiedy robi się ta krzywa?
Ooo ale słodkie takie przytulaski [emoji3059][emoji3059]
A zachcianki hmm typowo takich nie mam staram się ograniczać słodkie do minimum ale mam taką ochotę na jakiś właśnie dobry tort [emoji16] ale z racji wcześniej przed ciążą stwierdzonej lekkiej insulionooprności muszę się powstrzymać [emoji3526] ale obiecałam sobie że jak krzywa cukrowa wyjdzie dobrze to kupie jakieś pyszne ciacho [emoji16] narazie pozostaje pomarzyć [emoji3059]

Hej:)
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dni :) tak fajnie sie ruszal na Usg 😍😍😍 pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy 😁😁 a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie :)
Super ,że Maluch ładnie rośnie 🥰🥰

Ja też mialam stwierdzone IO przed ciaza I byłam na metaforminie, ale ja mam taką ochotę na słodkie, że niestety czasami sobie pozwalam. [emoji19]
A kiedy robi się ta krzywa?
Gdzieś chyba ok 26 tygodnia ciąży ja idę jutro na wizytę więc myślę że już dostanę skierowanie na te badania aby w marcu przyjść z wynikami . No ja nie zaprzeczam, że nie jem w ogóle słodkiego bo tak nie jest ale staram się mniejsze ilości i nie codziennie ale pokusa jest duża 😏 wiadomo że nie tylko słodycze wybijają cukier więc na krzywej wszystko wyjdzie czy jest ta cukrzyca ciążowa czy nie ale i temu się zaradzi dietą ☺️

Gdzieś chyba ok 26 tygodnia ciąży ja idę jutro na wizytę więc myślę że już dostanę skierowanie na te badania aby w marcu przyjść z wynikami . No ja nie zaprzeczam, że nie jem w ogóle słodkiego bo tak nie jest ale staram się mniejsze ilości i nie codziennie ale pokusa jest duża 😏 wiadomo że nie tylko słodycze wybijają cukier więc na krzywej wszystko wyjdzie czy jest ta cukrzyca ciążowa czy nie ale i temu się zaradzi dietą ☺️
Ja Wam powiem... miałam 2 podejścia do krzywej.... tylko tyle, że ja robilam ją jak rano był już ukrop niestety. Dlatego za drugim razem Panie od razu kazały mi siadać obok klimatyzatora 🤣

Dałaś mi nadsieje, że te batoniki, aż tak nie nabroja..[emoji23][emoji23]
Gdzieś chyba ok 26 tygodnia ciąży ja idę jutro na wizytę więc myślę że już dostanę skierowanie na te badania aby w marcu przyjść z wynikami . No ja nie zaprzeczam, że nie jem w ogóle słodkiego bo tak nie jest ale staram się mniejsze ilości i nie codziennie ale pokusa jest duża [emoji57] wiadomo że nie tylko słodycze wybijają cukier więc na krzywej wszystko wyjdzie czy jest ta cukrzyca ciążowa czy nie ale i temu się zaradzi dietą [emoji3526]

Z tego co zaobserwowałam u siebie to bardziej chyba niż słodkie, to cukier podnoszą węglowodany 🤔

reklama
Do góry