Kasiunia2152
Zaciekawiona BB
Mi tez robił doktor Janeczko teraz tez ma mi robic. Tez wszystko przebiegało komfortowo bezboleśnie. A druga kto ci robił i czy tez w Parens?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje od początku byliśmy pod opieką dr Kłosowicz, świetna lekarka z super podejściem i sercem do pacjenta. Dzięki niej nasza Maja ma już 10 miesięcyJa
Ja wlasnie podchodzę do drugiej tak sie boje. A kto ci robił moze dr Janeczko? Super gratulacje
Wiesz co warto sprawdzić stronę szpitala, bo w moim tam gdzie rodziłam to na przykład dla maluszka wszystko zapewniali. A listę co dla mamy to z własnego doświadczenia mogę Ci wysłaćA skąd lista co spakować, jakieś sprawdzone wersję? [emoji16]
Będzie wszystko dobrze musi być i nie ma innej opcji Ale wiadomo stres w takiej sytuacji jest zrozumiały Trzymajcie się, zobaczysz raz dwa i będzie po wszystkim a operacja zostanie tylko wspomnieniem. Dużo zdrówkaDziękujemy bardzo dziewczynki❤❤ stres jest straszny ale będzie wszystko dobrze ❤❤
A do dr Janeczko wg nie chodziłaś?Dziękuje od początku byliśmy pod opieką dr Kłosowicz, świetna lekarka z super podejściem i sercem do pacjenta. Dzięki niej nasza Maja ma już 10 miesięcy
W ogóle nie, od razu poszliśmy do dr Kłosowicz, a kierowaliśmy się opiniami ze Znanego Lekarza. Jego kilka razy tylko tam gdzieś przelotem spotykaliśmy.A do dr Janeczko wg nie chodziłaś?
Trzymam kciuki dawaj znać kiedy dokładnie co i jak to wpisze Cię w kalendarzMi tez robił doktor Janeczko teraz tez ma mi robic. Tez wszystko przebiegało komfortowo bezboleśnie. A druga kto ci robił i czy tez w Parens?
Ja mam takąMacie dziewczynki trochę tego jest ale mam nadzieję że będzie czytelne po powiększeniu
Haha zapomniałam o podstawie, czyli dokumentach i wynikach badańMacie dziewczynki trochę tego jest ale mam nadzieję że będzie czytelne po powiększeniu
Osłonki na brodawki to się raczej mało przydają. Dzieci nie chcą przez to ssać, Chybaze od mojego porodu zmieniło się coś w wykonaniu tego cuda i teraz są jakieś lepszeJa mam taką
Koszule do karmienia x3,
Staniki do karmienia x2 - jeden na sobie,
Majtki z siateczki x3,
Skarpetki x3,
Ręczniki-1 duży, 2 mniejsze,
Kapcie,
Klapki pod prysznic,
Kosmetyki w małych buteleczkach,
Szczoteczka do zębów i mała pasta,
Kilka wkładek laktacyjnych,
Podkłady do przewijania x2,
Tantum rosa w saszetkach x3,