Będę się i modlić i trzymać kciukiZa nas możecie trzymać kciuki, albo się pomodlić.❤ 14 lutego kładziemy się do szpitala z córeczką. A 16 albo 18 mamy operacje ❤
reklama
Będzie wszystko dobrze na pewno, jesteście bardzo dzielniTrzeba wierzyć. Trzymam kciuki️️ daj koniecznie znać!
U nas co prawda operacja szwu czaszkowego. Za szybko się zrósł... bo mała mialo za malo miejsca w brzuszku... ale lekarze traktują to jako kosmetyka. Dla nich to jak smarowanie chleba masłem...
Także musi być dobrze ❤ jedynie co najbardziej przeżywam to to, że ok 2 dni oczek nie otworzy bo tak będzie miała opuchniete
Ale damy radę. Jesteśmy silne dziewczyny ️
Kasiunia2152
Zaciekawiona BB
Miałaś moze robiona inseminację?Parens
Kropka3333
Fanka BB :)
❤❤❤Będzie dobrze, musi być. Takich wojowników masz że nie ma innej opcji
A jak wy się czujecie?❤ turlacie się?
Tak 3x, pierwsza zaskoczyła, ale ciąża się nie utrzymała, druga nieudana i trzecia udanaMiałaś moze robiona inseminację?
eij
Fanka BB :)
Jeszcze jakoś chodzę zostały dwa miesiące, mam nadzieję że będę w stanie jakkolwiek do tego czasu funkcjonować plan jest taki że 12 kwietnia cesarka❤❤❤
A jak wy się czujecie?❤ turlacie się?
Kasiunia2152
Zaciekawiona BB
Ja
Ja wlasnie podchodzę do drugiej tak sie boje. A kto ci robił moze dr Janeczko? Super gratulacjeTak 3x, pierwsza zaskoczyła, ale ciąża się nie utrzymała, druga nieudana i trzecia udana
jasti999
Zaciekawiona BB
Kciuki zaciśnięte Musi być dobrzeTrzeba wierzyć. Trzymam kciuki️️ daj koniecznie znać!
U nas co prawda operacja szwu czaszkowego. Za szybko się zrósł... bo mała mialo za malo miejsca w brzuszku... ale lekarze traktują to jako kosmetyka. Dla nich to jak smarowanie chleba masłem...
Także musi być dobrze ❤ jedynie co najbardziej przeżywam to to, że ok 2 dni oczek nie otworzy bo tak będzie miała opuchniete
Ale damy radę. Jesteśmy silne dziewczyny ️
Ooo w moje urodzinki. Proszę o super wieści na prezent.. [emoji3059]
Kurde ja juz myślę o ostatniej wizycie [emoji38][emoji38][emoji38] marzec też ale najpierw 24.02
reklama
A skąd lista co spakować, jakieś sprawdzone wersję? [emoji16]
Rób, rób. [emoji106] Ja tam już miałam walizkę spakowaną od 30 tyg. Jakoś tak psychicznie się spokojniejsza czułam serio [emoji2368][emoji846]
Podziel się: