reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama

Załączniki

• Screenshot_20220127-210044_Gallery.jpg
    Screenshot_20220127-210044_Gallery.jpg
    254,4 KB · Wyświetleń: 49
Hejka 😘 pytanie do dziewczyn,które stosują neoparin/ clexane zastrzyki 0,4 . Jak u Was z dostępnością w aptekach ? U mnie masakra narazie mam zapas gdzieś do kwietnia ale jest już coraz gorzej nawet w większym mieście gdzie mam 50 km 😔

Hejka. Ja biorę Neoparin 0.4, Doktor nie uznaje zamienników i szukam za każdym razem po aptekach na "ktomalek", wiec chyba wszędzie kiepsko... [emoji848]
Hejka [emoji8] pytanie do dziewczyn,które stosują neoparin/ clexane zastrzyki 0,4 . Jak u Was z dostępnością w aptekach ? U mnie masakra narazie mam zapas gdzieś do kwietnia ale jest już coraz gorzej nawet w większym mieście gdzie mam 50 km [emoji17]

Hejka 😘 pytanie do dziewczyn,które stosują neoparin/ clexane zastrzyki 0,4 . Jak u Was z dostępnością w aptekach ? U mnie masakra narazie mam zapas gdzieś do kwietnia ale jest już coraz gorzej nawet w większym mieście gdzie mam 50 km 😔
Jest słabo, bo wszystko idzie z hurtowni bezpośrednio do szpitala dla koroniarzy. Ja miałam powiedzmy szczęście, bo biorę już dawkę lecznicza i też jest problem, ale nie aż taki. A jak masz zalecona heparynę? Do końca? W sensie co do dnia.

reklama
Hejka. Ja biorę Neoparin 0.4, Doktor nie uznaje zamienników i szukam za każdym razem po aptekach na "ktomalek", wiec chyba wszędzie kiepsko... [emoji848]
Aha masakra ja nie wiem co będzie dalej... masakra liczę na to że jak trochę ta fala minie to się poprawi chociaż wątpię 🙄 ja również szukam najpierw na "ktomalek" wtedy obdzwaniam apteki ile w ogóle mają... Teraz w poniedziałek przed połówkowymi odbieram z apteki clexane 3 opakowania bo już mam tam zaczętą receptę . Jedno opakowanie mieli Neoparinu, które odebrałam na początku stycznia i do tej pory żadnej dostawy Neoparinu 😔 już jestem zmuszona wziąć clexane chociaż w aptece powiedziała ,że nie ma aż takiej różnicy między Neoparinem a Clexane różnią się bodajże jedną substancją . Już obecnie w ciąży też brałam jedno opakowanie Clexane...nie wiem co to dalej będzie z tą heparyną.

Do góry