reklama
Evelyn1919
Fanka BB :)
Bierze jakieś suplementy?Wszystkie komórki zamrożone. A zapładniamy jeżeli nasienie się poprawi. Za tydzień zbadamy i zobaczymy czy w lutym czy w marcu.
8 to nie tak malo oby wszystkie sie ladnie zapłodniłyJa mam jeszcze 5 z poprzedniej punkcji ale i tak wydaje mi się ze to za mało
Bierze już 3 mies i raczej nic to nie dałoBierze jakieś suplementy?
Evelyn1919
A może taki zestaw ? U nas zdziałał cuda.Bierze już 3 mies i raczej nic to nie dało
Załączniki
Muszę to porównać z tym co bierze chociaż lekarz twierdzi, ze to max co powinien.A może taki zestaw ? U nas zdziałał cuda.
Be_More_Happy
Hejka pytanie do dziewczyn,które stosują neoparin/ clexane zastrzyki 0,4 . Jak u Was z dostępnością w aptekach ? U mnie masakra narazie mam zapas gdzieś do kwietnia ale jest już coraz gorzej nawet w większym mieście gdzie mam 50 km
Hejka. Ja biorę Neoparin 0.4, Doktor nie uznaje zamienników i szukam za każdym razem po aptekach na "ktomalek", wiec chyba wszędzie kiepsko... [emoji848]
Hejka [emoji8] pytanie do dziewczyn,które stosują neoparin/ clexane zastrzyki 0,4 . Jak u Was z dostępnością w aptekach ? U mnie masakra narazie mam zapas gdzieś do kwietnia ale jest już coraz gorzej nawet w większym mieście gdzie mam 50 km [emoji17]
Evelyn1919
Jest słabo, bo wszystko idzie z hurtowni bezpośrednio do szpitala dla koroniarzy. Ja miałam powiedzmy szczęście, bo biorę już dawkę lecznicza i też jest problem, ale nie aż taki. A jak masz zalecona heparynę? Do końca? W sensie co do dnia.Hejka pytanie do dziewczyn,które stosują neoparin/ clexane zastrzyki 0,4 . Jak u Was z dostępnością w aptekach ? U mnie masakra narazie mam zapas gdzieś do kwietnia ale jest już coraz gorzej nawet w większym mieście gdzie mam 50 km
reklama
Be_More_Happy
Aha masakra ja nie wiem co będzie dalej... masakra liczę na to że jak trochę ta fala minie to się poprawi chociaż wątpię ja również szukam najpierw na "ktomalek" wtedy obdzwaniam apteki ile w ogóle mają... Teraz w poniedziałek przed połówkowymi odbieram z apteki clexane 3 opakowania bo już mam tam zaczętą receptę . Jedno opakowanie mieli Neoparinu, które odebrałam na początku stycznia i do tej pory żadnej dostawy Neoparinu już jestem zmuszona wziąć clexane chociaż w aptece powiedziała ,że nie ma aż takiej różnicy między Neoparinem a Clexane różnią się bodajże jedną substancją . Już obecnie w ciąży też brałam jedno opakowanie Clexane...nie wiem co to dalej będzie z tą heparyną.Hejka. Ja biorę Neoparin 0.4, Doktor nie uznaje zamienników i szukam za każdym razem po aptekach na "ktomalek", wiec chyba wszędzie kiepsko... [emoji848]
Podziel się: