reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka! zrobiłam dzisiaj bete, ale wynik dopiero jutro :wściekła/y: takie mam labo..a rano chciałam zrobi sikacza...no ale dupa blada sikacz byl jakis felerny bo nawet kreska kontrolna sie nie pokazala..zupelnie nic...hmm to pewnie znak ze sie nie udało i zebym sie nie łudziła hehe

reklama
Hej Asiiek!!! ale nerwy teraz jeszcze za wynikiem czekać. Trzymam mocno&&&&&&&&&!!!!
Ja w szpitalu mam wynik po 2 godzinach ale to dopiero za tydzień w czwartek.

sylkabecia ja gdybym pojechała do gd to miałabym wynik po godzinie..ale musiałabym wziasc wolne z pracy specjalnie....jakos sie nie nakrecam...bo czuje ze sie nie udało....cycki tak mnie bola ze dotknac ich nie moge...teraz robie sobie przerwe od staranek..maz zaczal brac proxeed wiec niech sie mu troche wyniki poprawia

na razie poczekaj a nóż będziesz bardzo zdziwiona, mojemu po witaminkach tak się poprawiło że miał lepszy wynik jak w maju kiedy zaszłam w ciążę, więc trzymam&&&&&&&

no wyjscia nie mam musze czekac na to co bedzie....w invicie wynik jest po godzinie no ale nie bede brala wolnego jak wiem, ze sie nie udalo...a bete zrobilam bo nie wiem czy lut dalej brac czy juz moge odstawic

Asiiek leczyłas się w Invicie? W Warszawie tez mają oddział byłam u nich na kilku wizytach i nawet miałam histeroskopie na NFZ u nich.
Mnie dziś ogarnął dziś dziwny humor i myśle że nie uda się tym razem na szczęscie mam sporo pracy w pracy :-D więc może na chwilę uda się odciagnąć myśli ....

pysiolina ja cały czas sie u nich lecze , ale w GD ....oj kochana ja zrobiłam ta bete ..ale wiem ze sie nie udało..no coz...tak to juz bywa..trzeba bedzie starac sie dalej...tzn ja zrobie sobie przerwe

przytulaski dla Asiiek ;-)
byłam dziś na podglądanku i pęcherzyków nie było już, obydwóch. od dziś luteina no i czekanie. Gin stwierdził ze pęcherzyki pękły wczoraj po ilości płyty "gdzies tam".... więc mam nadzieje ze IUI było w dobrym momencie tym bardziej ze jeszcze poprawiliśmy wczoraj w domku

reklama
LOPOP nie on kasuje 220zł jednorazowo bez względu ile razy idziesz na podglądanko, no a za zwykła wizyte bierze 150zł, także zdzierca niemiłosierny, ale dobrym lekarzem jest, ale sie smieje ze jak cała kase wydam na niego i w koncu sie uda to bede musiała dorabiac zeby dziecko utrzymac :)))

Do góry