reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ciesz się, że nie musisz dźwigać bębna 😁😉 mi wywaliło w 8 tc a teraz wyglądam jakbym do porodu szła 😛 noga drętwieje, krzyż boli, a to dopiero początek 7 mca 😲😆 wizytę mam w czwartek a od lutego już będę chodziła dwa razy w miesiącu więc teraz to już szybko zleci 😉
Teraz już bliżej niż dalej u Was jak już luty zleci to wiosna a potem już z górki jak to się mówi ☺️😘 ja to chociaż chciałabym mieć malutki a tu nic mój narzeczony mówi że mam delikatny ale ja tam tylko torchę widzę że ciut może jest ale tak to nikt nie pomyślałby że w ciąży jestem . Ooo to jak już będziesz miała wizytę dwa razy w miesiącu to już w ogóle czas zleci szybciutko 🥰☺️ ja już też chciałabym czerwiec ☺️

reklama
Haha. Jak nie urok to...
Może jakoś w nocy nasiusiaj i włóż do lodówki, a rano zawieź? :)
Dziewczyny ja oszaleję sama ze sobą. Miałam iść dziś na badanie krwi i moczu no i co, i d...pa. Ja tu lecę na siku a tam prawie nic [emoji57][emoji15] przez to latanie do toalety w nocy prawie nic na rano nie zostało [emoji14] ja w panikę, płacz, że w czwartek wizyta a ja z moczem jechać nie mogę. Nerwa miałam takiego że aż płakałam. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Oszaleję z tymi hormonami. Mąż nazwał to histeria urynowa [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A zadowolona jesteś z tego detektora? Ja się zastanawiam, ale też się boję że będę fiksowac za bardzo?
Co do brzuszka, czy to co widzę u siebie w 11 tyg to nie ciazowy? Shitttt[emoji23][emoji23]
Dziękuję, że pytasz [emoji8] Dobrze teraz już bardzo szybko leci czas . Jutro mam wizytę . Trochę się martwię bo nic mnie brzuch nie rośnie [emoji17] może to głupie zmartwienie jestem trochę większą kobietką może dlatego nie ma...kupiłam jeszcze w Starym Roku przed Sylwestrem detektor tętna trochę mnie to uspokaja bo jednak wiem, że serduszko bije ale już nie mogę się doczekać USG jutro a tak się dłuży dziś ten dzień [emoji849] dobrze że mam wizytę o 10:45 to długo nie czekam na wizytę . [emoji3526] A jak u Was ? Jak się czujesz ? [emoji8]

A zadowolona jesteś z tego detektora? Ja się zastanawiam, ale też się boję że będę fiksowac za bardzo?
Co do brzuszka, czy to co widzę u siebie w 11 tyg to nie ciazowy? Shitttt[emoji23][emoji23]
Ja od transferu przestalam cwiczyc i chodzic na basen, potem byly swieta, potem dojadalam resztki ze swiat i tak do tej pory nic nie robie, praca siedzaca i brzuch mi rosnie, wiec to raczej tez za szybko na oznaki ciazy po 3 tyg od transferu😂😂😂😂

Ja od transferu przestalam cwiczyc i chodzic na basen, potem byly swieta, potem dojadalam resztki ze swiat i tak do tej pory nic nie robie, praca siedzaca i brzuch mi rosnie, wiec to raczej tez za szybko na oznaki ciazy po 3 tyg od transferu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jestem leżąca od miesiąca, a wcześniej chodziłam biegać i w miarę się trzymałam jedzeniowo.. teraz.. masakra.. zagryzam kabanosy croissantami z dzemem[emoji23][emoji23]
Ale musimy wierzyć że to jednak Bobas tak rosnie... [emoji3][emoji3][emoji3]

reklama
Do góry