reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@Asia34 aż doprowadziłaś mnie do łez. Wzruszenie. Wdzięczność. Wdzięczność mijającemu 2021 za moje największe cuda. Za cuda o ktore tak długo się starałam, a teraz tule je z całych sił. Niesamowita walka o moje skarby zrobiła ze mnie twarda babkę. Twardszą niż byłam.

@Karola z nadzieją , @JK♥️♥️
Dziękuję. 2021 był prawie cały spędzony z Wami. Dziękuję za każde słowo wsparcia, za każdy opierdziel, nawet za każdą kłótnie. Dziękuję. Doceniam!
Uwielbiam Was! Mimo wszystko!

Pamiętam jak pisałam post..." Trzymajcie kciuki, kruszynko idę po Ciebie". A teraz moje dwie kruszynki mają mamusi oczka, nosek i ustka.

Dziewczyny.... życzę każdej tutaj obecnej dużo siły do walki. Zobaczycie, że się uda. Trzeba wierzyć do samego końca.

@eij @OnaGośka samych cudownych chwil. Pamiętajcie, jesteście teraz najważniejsze 🥰🥰 trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
W nowym roku życzę tym, które już mają dzieciaczki przy sobie duuuużo zdrówka dla rodziców i dzieci, tym, które są aktualnie w ciąży szczęśliwego rozwiązania i oczywiście zdrówka dla całej rodziny. A dla tych, które jeszcze czekają na swój cud życzę dużo siły do dalejszej walki, pieniążków, bo niestety tanio nie jest :/ ten 2022 na pewno będzie Waszym szczęśliwym rokiem! <3 ❤

@Asia34 aż doprowadziłaś mnie do łez. Wzruszenie. Wdzięczność. Wdzięczność mijającemu 2021 za moje największe cuda. Za cuda o ktore tak długo się starałam, a teraz tule je z całych sił. Niesamowita walka o moje skarby zrobiła ze mnie twarda babkę. Twardszą niż byłam.

Dziękuję. 2021 był prawie cały spędzony z Wami. Dziękuję za każde słowo wsparcia, za każdy opierdziel, nawet za każdą kłótnie. Dziękuję. Doceniam!

Pamiętam jak pisałam post..." Trzymajcie kciuki, kruszynko idę po Ciebie". A teraz moje dwie kruszynki mają mamusi oczka, nosek i ustka.

Dziewczyny.... życzę każdej tutaj obecnej dużo siły do walki. Zobaczycie, że się uda. Trzeba wierzyć do samego końca.

@eij @OnaGośka samych cudownych chwil. Pamiętajcie, jesteście teraz najważniejsze 🥰🥰 trzymam kciuki!
Dziękuję Kochana 🥰🥰 Życzę dla całej rodzinki dużo zdrowia, pociechy z Waszych ślicznych dzieciaczków oraz wszystkiego czego zapragniecie ♥️♥️😘😘

🥰🥰🥰 Ściskam mocno 😘 i bąbelki całuje 🥰❤️ Wszystkiego jeszcze piękniejszego w Nowym Roku!

Dziewczyny, zycze Wam cudownego 2022 roku, spokojnych ciaz, udanych porodow i zdrowych dzieciaczkow❤️❤️wiadomo ze dobrze nie moze byc caly czas wiec rowniez duuuzo sily do dalszej walki, staran czy wszelkich przeciwności :) no i spelnienia najskrytszych marzeń, dziekuje ze przez ten rok bylyscie tu ze mna ❤️❤️❤️

reklama
@Fok123 pozwoliłam sobie Ciebie wpisać 😘

KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

01.01. @Fok123 - II beta po transferze 🙂✊✊🍀🍀🍀

05.01. @hername - wizyta kontrolna, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

12.01. @OnaGośka - wizyta u gin, USG 👣✊✊🍀🍀🍀

20.04. @eij - TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

10.06. @OnaGośka - TERMIN PORODU 💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Gaja ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Jeremi 💙🍀

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣

—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie 🙂
Mi bety dzisiaj nie uda sie zrobic, wszystkie diagnostyki synevo alab lux medy itp zamkniete nawet te punkty 24h, wiec czekam do poniedziałku

Do góry