@Fok123 daj znać kiedy będziesz powtarzaćSuper Słońce!!! Gratulacje!!! Rośnijcie pięknie tak przyrosty co 2 dni się powinno robić
reklama
eij
Fanka BB :)
Kochana spokojnie. Ja miałam 147 ale przy bliźniakachA to nie za malo, nie powinno byc okolo 100? Bozeeee naprawde w to nie wierze
Ojaaaaa super, warto było czekać cały dzień!
Kochana, ja 7 dni po transferze miałam wynik 18, wiec Twój bardzo ładnie rokuje.. Dzidzius zostaje! Zbadaj tylko proga, żebyś była zabezpieczona! [emoji16][emoji16][emoji16] gratulacje!!!!
Kochana, ja 7 dni po transferze miałam wynik 18, wiec Twój bardzo ładnie rokuje.. Dzidzius zostaje! Zbadaj tylko proga, żebyś była zabezpieczona! [emoji16][emoji16][emoji16] gratulacje!!!!
Dziewczyny 7 dzien po transferze : 55,63 mIU/m... Dziekuje Wam za wszystkie mile slowa, kciuki i wsparcie... Ja teraz siedze i ryczę bo nie wierzę [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] 1 raz w zyciu mi cos wyszlo, zawsze resztki zastrzyka były... Nie wiem czy tyle powinno byc czy wiecej, ale za 2 dni powtorka tak? Progesteron bedzie dopiero jutro.
Nie wierze w to
I nie sugeruj się betami innych, bo jak ja zaczelam czytać to miałam od pustego jaja płodowego to ciazy pozamacicznej![emoji3062]
A to nie za malo, nie powinno byc okolo 100? Bozeeee naprawde w to nie wierze
Elizabeth84
Gratuluję piękne zakończenie rokuDziewczyny 7 dzien po transferze : 55,63 mIU/m... Dziekuje Wam za wszystkie mile slowa, kciuki i wsparcie... Ja teraz siedze i ryczę bo nie wierzę 1 raz w zyciu mi cos wyszlo, zawsze resztki zastrzyka były... Nie wiem czy tyle powinno byc czy wiecej, ale za 2 dni powtorka tak? Progesteron bedzie dopiero jutro.
Nie wierze w to
Be_More_Happy
Pięknie Cudowne zakończenie starego roku i rozpoczęcie nowego GratulacjeDziewczyny 7 dzien po transferze : 55,63 mIU/m... Dziekuje Wam za wszystkie mile slowa, kciuki i wsparcie... Ja teraz siedze i ryczę bo nie wierzę 1 raz w zyciu mi cos wyszlo, zawsze resztki zastrzyka były... Nie wiem czy tyle powinno byc czy wiecej, ale za 2 dni powtorka tak? Progesteron bedzie dopiero jutro.
Nie wierze w to
Evelyn1919
Jak na 6 dzień, to super wynik ! gratulacje i przyrostów w kosmos !Dziewczyny 7 dzien po transferze : 55,63 mIU/m... Dziekuje Wam za wszystkie mile slowa, kciuki i wsparcie... Ja teraz siedze i ryczę bo nie wierzę 1 raz w zyciu mi cos wyszlo, zawsze resztki zastrzyka były... Nie wiem czy tyle powinno byc czy wiecej, ale za 2 dni powtorka tak? Progesteron bedzie dopiero jutro.
Nie wierze w to
A 5 dniowa blastke mialas? Bo nie pamietam juz. Progesteron zbadany tylko wyników jeszcze nie mam, lekarz odpisal zebym za 2 dni powtorzyla badania no i leki ciagle mam brac encorton acard, cyclogest i duphaston i estrofemOjaaaaa super, warto było czekać cały dzień!
Tak 5- dniowa blastka
I super, dobrze, że jesteś obstawiona!
2 dni szybciutko zleca, bo teraz ważne, żeby ładnie przyrastała [emoji3059][emoji3059]
I super, dobrze, że jesteś obstawiona!
2 dni szybciutko zleca, bo teraz ważne, żeby ładnie przyrastała [emoji3059][emoji3059]
A 5 dniowa blastke mialas? Bo nie pamietam juz. Progesteron zbadany tylko wyników jeszcze nie mam, lekarz odpisal zebym za 2 dni powtorzyla badania no i leki ciagle mam brac encorton acard, cyclogest i duphaston i estrofem
reklama
Podziel się: