@Hankaa dobrze, że idziesz sprawdzić, Twój spokój jest najważniejszy będzie wszystko dobrze na pewnoPrzy sikaniu i podcieraniu.. pójdę na wizytę dzisiaj sprawdzić dodatkowo bo wg mnie coś się dzieje.
reklama
Wariatka oczywiście!!!Nie wiem czy się jeszcze kwalifikuje do tego forum ale od niego właśnie zaczynałam więc piszę, 20 kwietnia 2022 termin porodu
Hankaa
Fanka BB :)
lekarz nie widzi aktywnego krwawienia. Szyjka zamknięta uformowana, krwiaka aktywnego nie ma, kosmówka i łożysko ok, dzidzius rośnie.. prawdopodobnie może oczyszczać się jeszcze ten krwiak który był tydzień temu. Mam polegiwac ale też nie leżeć cały czas bo wtedy po wstaniu mogą występować mocniejsze brudzenia.. więc postaram się nie panikować i czekać spokojnie, zobaczymy co będzie.. miałam wczoraj i dzisiaj USG ale podobno to nie szkodzi więc muszę wrzucić chyba na luz bo i tak nic nie zrobię..
To dobre wieści, najważniejsze, że wszystko jest ok z Dzidzia i cała reszta. Oszczędny tryb życia i wszystko będzie ok.. mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza [emoji3]
lekarz nie widzi aktywnego krwawienia. Szyjka zamknięta uformowana, krwiaka aktywnego nie ma, kosmówka i łożysko ok, dzidzius rośnie.. prawdopodobnie może oczyszczać się jeszcze ten krwiak który był tydzień temu. Mam polegiwac ale też nie leżeć cały czas bo wtedy po wstaniu mogą występować mocniejsze brudzenia.. więc postaram się nie panikować i czekać spokojnie, zobaczymy co będzie.. miałam wczoraj i dzisiaj USG ale podobno to nie szkodzi więc muszę wrzucić chyba na luz bo i tak nic nie zrobię..
Hankaa
Jestem trochę spokojniejsza ale wypływa ze mnie sporo tego i powiem szczerze że każde pójście do toalety jest dla mnie przeżyciem ;(To dobre wieści, najważniejsze, że wszystko jest ok z Dzidzia i cała reszta. Oszczędny tryb życia i wszystko będzie ok.. mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza [emoji3]
To super, że wszystko w porządku. To najważniejsze a krwiak faktycznie może się długo oczyszczać, ja bardzo długo też brudziłam z takimi farfoclami jakby… nie martw się jużlekarz nie widzi aktywnego krwawienia. Szyjka zamknięta uformowana, krwiaka aktywnego nie ma, kosmówka i łożysko ok, dzidzius rośnie.. prawdopodobnie może oczyszczać się jeszcze ten krwiak który był tydzień temu. Mam polegiwac ale też nie leżeć cały czas bo wtedy po wstaniu mogą występować mocniejsze brudzenia.. więc postaram się nie panikować i czekać spokojnie, zobaczymy co będzie.. miałam wczoraj i dzisiaj USG ale podobno to nie szkodzi więc muszę wrzucić chyba na luz bo i tak nic nie zrobię..
Hankaa
Mimo że nie było go już widać na USG? Też miałaś to dziadostwo?To super, że wszystko w porządku. To najważniejsze a krwiak faktycznie może się długo oczyszczać, ja bardzo długo też brudziłam z takimi farfoclami jakby… nie martw się już
Ja mam to samo, jak dostałam krwawienia w pracy, to normalnie mam koszmary w nocy że coś że mnie leci..
Może jak skończysz sikanie to nie oglądaj tego co na papierku, może to zmniejszy nadmierny stresik.
Może jak skończysz sikanie to nie oglądaj tego co na papierku, może to zmniejszy nadmierny stresik.
Jestem trochę spokojniejsza ale wypływa ze mnie sporo tego i powiem szczerze że każde pójście do toalety jest dla mnie przeżyciem ;(
reklama
Hankaa
Najgorsze że cały czas coś na nim jest.. ale na pewno by pomogło..Ja mam to samo, jak dostałam krwawienia w pracy, to normalnie mam koszmary w nocy że coś że mnie leci..
Podziel się: