reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A coś wiedziałam że z 4 data😁 szybko zleci ☺️ ja mam już w poniedziałek prenatalne , już się delikatnie stresuję. W tym tygodniu lepiej się poczułam mniej mam mdłości , mniej zmęczona jestem ...niby w 12 tygodniu objawy mogą ustępować ale już chce poniedziałek . Nie wiem mnie tylko na kilka dni uspokaja wizyta u ginekologa a potem znowu ten strach wraca 😔 już nie wiem naprawdę myślę że to coś na tle psychicznym albo trauma po tamtym przykrym wydarzeniu 😔
Z czasem strach jest mniejszy 🙂 jak zaczniesz czuć ruchy to już zupełnie inna bajka. Ja wprawdzie nie czuję kopniaków jeszcze ale od wczoraj regularne wiercenie w brzuchu co jakiś czas. Świadomość że dziecko się rusza daje Ci względne poczucie spokoju 😉❤️

reklama
Z czasem strach jest mniejszy 🙂 jak zaczniesz czuć ruchy to już zupełnie inna bajka. Ja wprawdzie nie czuję kopniaków jeszcze ale od wczoraj regularne wiercenie w brzuchu co jakiś czas. Świadomość że dziecko się rusza daje Ci względne poczucie spokoju 😉❤️
No to Maluszki już się rozkręcają tam u Ciebie w brzuszku ☺️ Pewnie cudowne uczucie 🥰🥰

Ostatnia edycja:
Tak właśnie nawet moja ginekolog to samo powiedziała, że jak już zaczyna się czuć ruchy to mniej już się martwimy ☺️ No to Maluszki już się rozkręcają tam u Ciebie w brzuszku ☺️ Pewnie cudowne uczucie 🥰🥰
Noooo. Powoli się wiercą. Dziwne uczucie hehehe. Ale fajne, co jakiś czas kotłuje się w brzuszu 😂 ale kopniaka jeszcze nie dostałam porządnego. 😛

reklama
Mysle, że każda z nas tutaj ma ten sam lęk, oby minął do 18, bo nas własne dzieci znienawidzą.. [emoji23]
A coś wiedziałam że z 4 data[emoji16] szybko zleci [emoji3526] ja mam już w poniedziałek prenatalne , już się delikatnie stresuję. W tym tygodniu lepiej się poczułam mniej mam mdłości , mniej zmęczona jestem ...niby w 12 tygodniu objawy mogą ustępować ale już chce poniedziałek . Nie wiem mnie tylko na kilka dni uspokaja wizyta u ginekologa a potem znowu ten strach wraca [emoji17] już nie wiem naprawdę myślę że to coś na tle psychicznym albo trauma po tamtym przykrym wydarzeniu [emoji17]

Do góry