Czuje że będzie dobrze a moja intuicja nigdy się nie myliStaram się w to wierzyć Kochana, dzięki naprawdę!
reklama
Nie dziwie sie, to miejmy nadzieję, że tak zostanie [emoji3059]
Na ostatniej wizycie lekarka stwierdziła że prawdopodobnie parka więc ja się juz nastawiłam [emoji2957]
To świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]
Czuje że będzie dobrze a moja intuicja nigdy się nie myli [emoji16][emoji123][emoji110][emoji3059]
Evelyn1919
Fanka BB :)
A dlaczego dopiero jutro? Ty chyba badałaś ja we wtorek ? A betę najlepiej badać co 48h, bo później ciężko obliczyć przyrost.To świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]
eij
Kliniki po transferze mają swoje zalecenia co do testowania. Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i betę badałam w 3, 7 i 10 dpt razem z estradiolem i progesteronem. Później jak już wiedziałam że jest ciąża to w 16 i 23 dpt i do tego USGA dlaczego dopiero jutro? Ty chyba badałaś ja we wtorek ? A betę najlepiej badać co 48h, bo później ciężko obliczyć przyrost.
Nel331
Hej! Ja wczoraj miałam inseminacje, na usg było już po owu, penie była wczoraj lub we wtorek. Dziś mam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo. Długo się to plamienie utrzymuje ? A właściwie to takie małe plamki tylko.
I powiedzcie mi kiedy najwcześniej test? 8dpo ?
I powiedzcie mi kiedy najwcześniej test? 8dpo ?
Dokladnie tak, ja i @eij jesteśmy w tej samej klinice, wiec procedura dokładnie taka sama. Nie chcę robić nic na własną rękę, wiec wierze, ze znają się lepiej niż ja [emoji16]
Kliniki po transferze mają swoje zalecenia co do testowania. Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i betę badałam w 3, 7 i 10 dpt razem z estradiolem i progesteronem. Później jak już wiedziałam że jest ciąża to w 16 i 23 dpt i do tego USG [emoji3526]
Evelyn1919
Ok, rozumiem ja leczyłam się w miejscu, gdzie pojęcie beta z krwi nie istnieje dopytuje, bo czekam jak na swojąDokladnie tak, ja i @eij jesteśmy w tej samej klinice, wiec procedura dokładnie taka sama. Nie chcę robić nic na własną rękę, wiec wierze, ze znają się lepiej niż ja [emoji16]
Be_More_Happy
Kciuki za wizytę żeby potwierdziło się że będzie parkaJa czuję dzisiaj przewracanie w brzuchu więc liczę że już niedługo będą kopniaki jutro idę na wizytę, mam nadzieję że będę miała USG i dowiem się czy napewno będzie parka czy może z córeczki zrobił się drugi synek
reklama
Be_More_Happy
Na pewno urośnie Mocne kciukiTo świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]
Podziel się: