reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A dlaczego dopiero jutro? Ty chyba badałaś ja we wtorek ? A betę najlepiej badać co 48h, bo później ciężko obliczyć przyrost.
Kliniki po transferze mają swoje zalecenia co do testowania. Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i betę badałam w 3, 7 i 10 dpt razem z estradiolem i progesteronem. Później jak już wiedziałam że jest ciąża to w 16 i 23 dpt i do tego USG ☺️

Hej! Ja wczoraj miałam inseminacje, na usg było już po owu, penie była wczoraj lub we wtorek. Dziś mam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo. Długo się to plamienie utrzymuje ? A właściwie to takie małe plamki tylko.
I powiedzcie mi kiedy najwcześniej test? 8dpo ?

Dokladnie tak, ja i @eij jesteśmy w tej samej klinice, wiec procedura dokładnie taka sama. Nie chcę robić nic na własną rękę, wiec wierze, ze znają się lepiej niż ja [emoji16]
Kliniki po transferze mają swoje zalecenia co do testowania. Ja miałam transfer na cyklu sztucznym i betę badałam w 3, 7 i 10 dpt razem z estradiolem i progesteronem. Później jak już wiedziałam że jest ciąża to w 16 i 23 dpt i do tego USG [emoji3526]

reklama
Do góry