UrośnieTo świetna wiadomość, bo beta dopiero jutro i zaczynam się zastanawiać czy urośnie.. [emoji849]
reklama
Hehehe, dzięki Kochana. Jutro podeślę update [emoji16]
Ok, rozumiem ja leczyłam się w miejscu, gdzie pojęcie beta z krwi nie istnieje dopytuje, bo czekam jak na swoją [emoji28]
eij
Fanka BB :)
Ja zawsze robiłam betę 14 dni po inseminacjiHej! Ja wczoraj miałam inseminacje, na usg było już po owu, penie była wczoraj lub we wtorek. Dziś mam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo. Długo się to plamienie utrzymuje ? A właściwie to takie małe plamki tylko.
I powiedzcie mi kiedy najwcześniej test? 8dpo ?
eij
USG nie było muszę czekać do prenatalnychKciuki za wizytę żeby potwierdziło się że będzie parka
Be_More_Happy
O kurcze ale co ta ginekolog co do niej chodzisz (bo to chyba kobieta tak ?) Nie chcę po prostu robić czy jak ? Prenatalne jeśli dobrze pamiętam 4 grudzień ?USG nie było muszę czekać do prenatalnych
eij
NFZ refunduje 3 USG w ciąży plus prenatalne. Także tak... Ważne że serduszka słyszałam. Prenatalne mam 14 grudnia.O kurcze ale co ta ginekolog co do niej chodzisz (bo to chyba kobieta tak ?) Nie chcę po prostu robić czy jak ? Prenatalne jeśli dobrze pamiętam 4 grudzień ?
eij
Mogłabym iść prywatnie ale każde dodatkowe pieniądze wydane na prywatnego ginekologa po ponad roku leczenia w prywatnej klinice przysparza mnie o ból głowy i d..py poczekam na spokojnie a te pieniądze wolę wydać na rzeczy dla dzieciNFZ refunduje 3 USG w ciąży plus prenatalne. Także tak... Ważne że serduszka słyszałam. Prenatalne mam 14 grudnia.
Be_More_Happy
A coś wiedziałam że z 4 data szybko zleci ja mam już w poniedziałek prenatalne , już się delikatnie stresuję. W tym tygodniu lepiej się poczułam mniej mam mdłości , mniej zmęczona jestem ...niby w 12 tygodniu objawy mogą ustępować ale już chce poniedziałek . Nie wiem mnie tylko na kilka dni uspokaja wizyta u ginekologa a potem znowu ten strach wraca już nie wiem naprawdę myślę że to coś na tle psychicznym albo trauma po tamtym przykrym wydarzeniuNFZ refunduje 3 USG w ciąży plus prenatalne. Także tak... Ważne że serduszka słyszałam. Prenatalne mam 14 grudnia.
reklama
Be_More_Happy
Mogłabym iść prywatnie ale każde dodatkowe pieniądze wydane na prywatnego ginekologa po ponad roku leczenia w prywatnej klinice przysparza mnie o ból głowy i d..py poczekam na spokojnie a te pieniądze wolę wydać na rzeczy dla dzieci
Ostatnia edycja:
Podziel się: