reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Też mi się wydaje że nic się nie stanie. Ja kiedyś pominęłam dwie dawki proga dopochwowo bo nie miałam leków a apteki były zamknięte i nic się nie stało
Aha rozumiem no tez myślę , że zaraz przez jeden dzień nic się nie stanie a jutro już wracam do Utrogestanu . Tylko martwię się żeby ta infekcja co przeszłam nie zaszkodziła zawsze coś kurde 😔 jak pójdę na wizytę to powiem to mojej ginekolog może zrobi mi wymaz z pochwy . Na szczęście nie była to jakaś mocną infekcja bo pamiętam jak kiedyś miałam to aż siku nie mogłam robić a teraz normalnie przepraszam za taką obrazowość no ale komu mam się wygadać jak nie Wam 😘 Jeny człowiek to się wszystkiego boi w ciąży tym bardziej ja tak mam 😔

Aha rozumiem no tez myślę , że zaraz przez jeden dzień nic się nie stanie a jutro już wracam do Utrogestanu . Tylko martwię się żeby ta infekcja co przeszłam nie zaszkodziła zawsze coś kurde 😔 jak pójdę na wizytę to powiem to mojej ginekolog może zrobi mi wymaz z pochwy . Na szczęście nie była to jakaś mocną infekcja bo pamiętam jak kiedyś miałam to aż siku nie mogłam robić a teraz normalnie przepraszam za taką obrazowość no ale komu mam się wygadać jak nie Wam 😘 Jeny człowiek to się wszystkiego boi w ciąży tym bardziej ja tak mam 😔
Moja siostra też miała infekcję w ciąży a nawet o niej nie wiedziała. Wszystko było ok z dzieckiem. Maluchy są tak chronione w łonie marki że byle infekcja im nie zaszkodzi, nie bój się 😉 ja też ostatnio coś tam miałam i ginekolog zapisała mi jednorazowo jakiś krem w aplikatorze

Moja siostra też miała infekcję w ciąży a nawet o niej nie wiedziała. Wszystko było ok z dzieckiem. Maluchy są tak chronione w łonie marki że byle infekcja im nie zaszkodzi, nie bój się 😉 ja też ostatnio coś tam miałam i ginekolog zapisała mi jednorazowo jakiś krem w aplikatorze
Aa to mnie uspokoiłaś 😘 No moja siostra też w ciąży miała infekcje i to taką,że sikać nie mogła . Czytałam właśnie,że kobieta w ciąży szybciej coś łapie no ale wiadomo jak coś się dzieje to człowiek panikuje . Ja to tym bardziej powinnam mieć na drugie imię Panikara 😂 ale dobrze , że Was mam że mogę się zawsze poradzić .😘 Już doczekać się piątku nie mogę bo mam wizytę a Ty kiedy masz wizytę ? ☺️

Aa to mnie uspokoiłaś 😘 No moja siostra też w ciąży miała infekcje i to taką,że sikać nie mogła . Czytałam właśnie,że kobieta w ciąży szybciej coś łapie no ale wiadomo jak coś się dzieje to człowiek panikuje . Ja to tym bardziej powinnam mieć na drugie imię Panikara 😂 ale dobrze , że Was mam że mogę się zawsze poradzić .😘 Już doczekać się piątku nie mogę bo mam wizytę a Ty kiedy masz wizytę ? ☺️
Trzymam kciuki za Twoją wizytę ☺️ ja czekam na 25 listopada 🙄

No tylko znowu nie chce mieszać...a znowu mój Doktor w klinice na wizycie serduszkowej skomentował jak chciałam,żeby zapisał mi dalej ten Utrogestan , że zapisze ale według niego nie potrzebuje tylko nie potrzebnie pieniądze wydam bo ciąża sama w sobie wytwarza progesteron ale wiadomo dla mojej psychiki mi zapisał żeby byłam spokojniejsza. On w ogóle jakoś dziwnie podchodzi co do progesteronu 😏
Mysle ze jak sam lekarz mowil ze nie jest u Ciebie to bardzo wymagane to jak 1 dzien nie wezmiesz to chyba nic sie nie stanie, ale z 2 strony rozumiem ze Cie to stresuje i sie martwisz lub ten duphaston on w koncu tez ma takie dzialanie jak luteina

Dziękuję 😘 również trzymam kciuki ✊✊ uu to jeszcze trochę ale na pewno szybko zleci ja to zawsze doczekać się nie mogę ale jak już kładę się do USG to taki strach 😔 i ten czas też tak się dłuży od wizyty do wizyty...
No ja też tak mam. Niby jestem spokojna ale jak się kładę na USG a lekarz się w mojej ocenie za długo przygląda to już mam dosyć 😂 a jak pomyślę o połówkowych to mam zawał prawie 😳

reklama
Do góry