A ja mam wizyte za tydzien i dowiem sie kiedy bedzie transfer, ale wydaje mi sie ze w kolejnym cyklu juz bo lekarz byl na urlopie a to bedzie moj 13 dzien cyklu wiec chyba sobie jeszcze poczekam a na razie staram sie o tym nie myslec i żyje zwykla codziennosciaDziękuję za odpowiedź a co u Ciebie ?
reklama
eij
Fanka BB :)
14 grudniaNo dokładnie mama o swoje dzieci już będzie się martwić do końca życia a jak już pojawia się na świecie to w ogóle a to kaszelek czy katarek już mamę niepokoi taka natura nasza kobieca. No to chyba jednak każdy ma strach przed USG tym bardziej jak wyczekiwane dzieciątka a kiedy masz połówkowe? Ja mam 29 listopada prenatalne też będzie to stresujący dzień
Be_More_Happy
Aha rozumiem . Dobre podejście jak się nie myśli to szybciej czas leci i w ogóle człowiek nie czuje się taki poddenerwowany . Trzymam kciuki życzę z całego serca , że jak transfer będzie w grudniu żeby mieliście najpiękniejszy prezent na ŚwiętaA ja mam wizyte za tydzien i dowiem sie kiedy bedzie transfer, ale wydaje mi sie ze w kolejnym cyklu juz bo lekarz byl na urlopie a to bedzie moj 13 dzien cyklu wiec chyba sobie jeszcze poczekam a na razie staram sie o tym nie myslec i żyje zwykla codziennoscia
Be_More_Happy
A to za miesiąc ten czas tak szybko leci . A termin na kiedy masz ? Przepraszam mi umknęło tyle nas tu jest14 grudnia
eij
Z ostatniego USG jedno dziecię na 14 kwietnia a drugie na 16 kwietnia a z transferu termin 20 kwietniaA to za miesiąc ten czas tak szybko leci . A termin na kiedy masz ? Przepraszam mi umknęło tyle nas tu jest
Be_More_Happy
Ooo to każde inny termin heheZ ostatniego USG jedno dziecię na 14 kwietnia a drugie na 16 kwietnia a z transferu termin 20 kwietnia
eij
Może matka sama ma sobie wybrać ciekawe jaki termin będzie po połówkowychOoo to każde inny termin hehe
Evelyn1919
Bo wszystkie badania pokazują, że jeżeli nasz organizm nie wytworzy proga, to leki go nie zastąpią. Polacy kochają leki i ciężko nam wyjść od lekarza bez pełnej torbyNo tylko znowu nie chce mieszać...a znowu mój Doktor w klinice na wizycie serduszkowej skomentował jak chciałam,żeby zapisał mi dalej ten Utrogestan , że zapisze ale według niego nie potrzebuje tylko nie potrzebnie pieniądze wydam bo ciąża sama w sobie wytwarza progesteron ale wiadomo dla mojej psychiki mi zapisał żeby byłam spokojniejsza. On w ogóle jakoś dziwnie podchodzi co do progesteronu
Be_More_Happy
No czasami może się zmienić hehe tak myślę będziesz musiała wybrać kiedy mają się urodzićMoże matka sama ma sobie wybrać ciekawe jaki termin będzie po połówkowych
reklama
Be_More_Happy
Tak to akurat prawda że Polacy to mają tendencję branie leków na wszystko dosłownie a i tak zdrowsi niestety nie jesteśmyBo wszystkie badania pokazują, że jeżeli nasz organizm nie wytworzy proga, to leki go nie zastąpią. Polacy kochają leki i ciężko nam wyjść od lekarza bez pełnej torby
Podziel się: