Ojenka i wtedy kuc się w ciazy brzuch??? Chyba mnie to przeraża.. [emoji28][emoji28]
Neoparin to juz raczej do końca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neoparin to juz raczej do końca.
ja mam acard do 36tyg i właśnie neoparin do końca. Da się przyzwyczaić choć nie wiem jak to będzie już na końcówce jak brzuch będzie mega twardy. To tylko 280 zastrzyków kto jak nie my ?Ojenka i wtedy kuc się w ciazy brzuch??? Chyba mnie to przeraża.. [emoji28][emoji28]
[emoji2368] ja mam acard do 36tyg i właśnie neoparin do końca. Da się przyzwyczaić choć nie wiem jak to będzie już na końcówce jak brzuch będzie mega twardy. To tylko 280 zastrzyków [emoji28] kto jak nie my ?
Trzymamy kciukiCześć Dziewczynki.
Transfer ustalony na środę 17.11, jestem podekscytowana i lekko zdenerwowana zarazem. Tyle czasu staran, że aż nie wierzę że to już.. wierze, ze będziecie trzymać kciuki[emoji16]
kciuki mocno zacisnieteCześć Dziewczynki.
Transfer ustalony na środę 17.11, jestem podekscytowana i lekko zdenerwowana zarazem. Tyle czasu staran, że aż nie wierzę że to już.. wierze, ze będziecie trzymać kciuki[emoji16]
No jasne ze tak, trzymam bardzo mocno kciukiCześć Dziewczynki.
Trzymamy kciuki [emoji3][emoji3590][emoji106]
Oczywiście, dlatego napisałam że trzymamyCiebie liczę, jako Trojeczke..[emoji16]
PowodzeniaCześć Dziewczynki.