reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mój mąż musiał wbić do Brussa, bo już nam się cierpliwosc skończyła przyrost jest 68%. 9dpt - 27,11. Liczyłam na więcej, ale ważne ze do przodu
Be_More_Happy
Każdy ma gorszy dzień i po to jest forum żeby napisać a my będziemy wspierać Wiadomo rozumiem Twoje podejście że lepiej też się nie nastawiać ale narazie trzymajmy się tego , że będzie dobrze wierzę , że będzie jedna silna blastka a może dwieDzieki narazie czekam na info od embriologow ale tez wole sie nie nastawiac.. Kurcze a nie chcialam nic pisac zeby nie psuc pozytywnych wiadomości tu na forum bo tak fajnie bylo a zaczelam wino pic i napisalam
Be_More_Happy
Ważne, że rośnie Trzymam kciuki za dalsze przyrostyCześć dziewczyny, mój mąż musiał wbić do Brussa, bo już nam się cierpliwosc skończyła przyrost jest 68%. 9dpt - 27,11. Liczyłam na więcej, ale ważne ze do przodu
Wazne ze urosla , kiedy następne badanie?Cześć dziewczyny, mój mąż musiał wbić do Brussa, bo już nam się cierpliwosc skończyła przyrost jest 68%. 9dpt - 27,11. Liczyłam na więcej, ale ważne ze do przodu
Karola z nadzieją
Chciałam jutro, ale lekarz mnie powstrzymał napisał ze wszystko jest dobrze, dołożył mi progesteronu, bo nie brałam do tej pory, a lekko spadł i mam iść we wtorek ale już pójdę do Invicty co by się nie katować.Wazne ze urosla , kiedy następne badanie?
Karola z nadzieją
Zazwyczaj dzwonia o 8 rano dzisiaj nie dzwonili wiec mam nadzieje ze to dobrze tak gdyby chociaz ta jedna sie uchowała to byloby super@Fok123 a masz już info od embriologa odnośnie drugiej blastki? Trzymam za oba kropki mocno kciuki Nie ilość a jakość pamiętaj
Karola z nadzieją
To dobry znakZazwyczaj dzwonia o 8 rano dzisiaj nie dzwonili wiec mam nadzieje ze to dobrze tak gdyby chociaz ta jedna sie uchowała to byloby super
reklama
Hankaa
Brak wiadomości to dobra wiadomośćZazwyczaj dzwonia o 8 rano dzisiaj nie dzwonili wiec mam nadzieje ze to dobrze tak gdyby chociaz ta jedna sie uchowała to byloby super
Podziel się: