reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No ale nic jakos trzeba zyc dalej:) teraz jak sie nie uda to poplacze sobie, pare razy upije, wyrzuce zlosc z siebie i jakos będzie :) i tak sprobujemy w przyszłości z komorka dawczyni, a i tak bedziemy jeszcze próbować naturalnie moze jakis cud bedzie:) takie historie tez są :)
No i super, nie można się poddawać 😉 ale liczę że w najbliższym czasie nie będziecie musieli korzystać już z innych opcji, chyba że w przyszłości dla rodzeństwa 😀

reklama
Brałaś jakieś suplementy na poprawę jakości komórek? Komórki to wasz jedyny problem?
Tak tone suplementów, w tym l arginine l carnityne, badalam tez dhea i bylo ok, wit d, c, magnez itp, pilam olej lniany, bardzo zdrowo sie odzywiam, duzo ryb wiec z omega 3 tez nie ma problemu, zdrowe koktajle, zero slodyczy od 1,5 mca plywam regularnie, troche cwicze ale tez nie za duzo wiec pod tym katem wszystko ok.
W zasadzie mozna powiedziec ze jedyny problem , mam troszkę podwyzszona prolaktyne ale biore bromergon i w normie jest, a nasienie bardzo dobre.
Kiedys tez sprawdzali pecherzyki atralne i 6 wiec malo ale to ciagle norma jest

Tak tone suplementów, w tym l arginine l carnityne, badalam tez dhea i bylo ok, wit d, c, magnez itp, pilam olej lniany, bardzo zdrowo sie odzywiam, duzo ryb wiec z omega 3 tez nie ma problemu, zdrowe koktajle, zero slodyczy od 1,5 mca plywam regularnie, troche cwicze ale tez nie za duzo wiec pod tym katem wszystko ok.
W zasadzie mozna powiedziec ze jedyny problem , mam troszkę podwyzszona prolaktyne ale biore bromergon i w normie jest, a nasienie bardzo dobre.
Kiedys tez sprawdzali pecherzyki atralne i 6 wiec malo ale to ciagle norma jest
Jeżeli radzisz sobie jako tako z angielskim to polecam książkę "it starts with the egg". Tam kobietka opisuje swoją historię słabych komórek, i że dzięki odpowiednim dawkom suplementów bardzo poprawiła ich jakość. Jeżeli chcesz mogę znowu wrzucić listę tych suplementów i dawek. Ja i mój mąż się do nich zastosowaliśmy. Czy u mnie pomogło? Nikt mi nie powie tego na 100% ja raczej nie miałam problemu z komórkami, jeżeli można było się do czegoś przyczepić, to do nasienia. Wcześniejsze suple, brane trochę na oślep nic nie dały, przy tych zaleconych z książki mieliśmy niebotyczną poprawę.
Zaszkodzić, nie zaszkodzą, a może akurat zaskoczysz naturalnie :)

Jeżeli radzisz sobie jako tako z angielskim to polecam książkę "it starts with the egg". Tam kobietka opisuje swoją historię słabych komórek, i że dzięki odpowiednim dawkom suplementów bardzo poprawiła ich jakość. Jeżeli chcesz mogę znowu wrzucić listę tych suplementów i dawek. Ja i mój mąż się do nich zastosowaliśmy. Czy u mnie pomogło? Nikt mi nie powie tego na 100% ja raczej nie miałam problemu z komórkami, jeżeli można było się do czegoś przyczepić, to do nasienia. Wcześniejsze suple, brane trochę na oślep nic nie dały, przy tych zaleconych z książki mieliśmy niebotyczną poprawę.
Oo dzieki, poszukam tej ksiazki i przeczytam :) jak masz taka liste to bardzo chetnie na pewno nie tylko ja skorzystan tylko innym tez sie przyda :)

Cześć. Czy możesz napisać te suplementy ? ❤️ Ja mam ogólnie wyniki ok tylko amh 1,01. Właśnie przymierzam się do pierwszej inseminacji…

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210820-161630_Gallery.jpg
    Screenshot_20210820-161630_Gallery.jpg
    296 KB · Wyświetleń: 41
  • Screenshot_20210820-161717_Gallery.jpg
    Screenshot_20210820-161717_Gallery.jpg
    254,4 KB · Wyświetleń: 40
Do góry