Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola, który to był transfer?Dziękuje Wak za całe wsparcie
3, ale pierwszy na naturalnym cyklu i z heparyna.Karola, który to był transfer?
Dziękuję bardzo Ja jestem dziś dziwnie niespokojna....oby było dobrze
Ooo to już jesteś po wizycie Ja dopiero na 16:15 . Super więc parka tak jak marzyłaś , pięknieDziewczyny jestem po badaniach. Jeden to napewno chłopak w drugie prawdopodobnie dziewczyna chociaż lekarka nie była pewna bo nie chciało się pokazać ładnie
Super dwa słoneczka jeżeli tak chciałaś, to niech tak zostanieDziewczyny jestem po badaniach. Jeden to napewno chłopak w drugie prawdopodobnie dziewczyna chociaż lekarka nie była pewna bo nie chciało się pokazać ładnie
Marzenia się spełniają GratulujeDziewczyny jestem po badaniach. Jeden to napewno chłopak w drugie prawdopodobnie dziewczyna chociaż lekarka nie była pewna bo nie chciało się pokazać ładnie
Myśle, ze to normalne, ze jesteś zestresowana, ale wierze, ze wszystko będzie dobrze czekamy popołudniu na wieściDziękuję bardzo Ja jestem dziś dziwnie niespokojna....oby było dobrze
Oj tak, spełniają się. Warto walczyć jak dzwoniłam do mamy to się tak poryczałam że biedna się wystraszyła że coś jest nie takMarzenia się spełniają Gratuluje