reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Widzę, że nie ma dobrego PR
Wiesz co, myślę że kiedyś był naprawdę ok, a teraz może.juz jest masówka. Ale wiesz co to chyba jak z każdym, wszyscy obrośli legenda. I tak ludzie chodzą, a może czasem warto pójść do kogoś młodego, kto jest zaangażowany i się mu chce. Nie wiem powiem Ci. Ja miałam u niego 3 stymulację i w 3 się udało, jednak poronienie i lyzeczkowanie, potem naturalnej wyszła druga, on miał wtedy covid a u mnie ta druga ciąża też beta spadała, poszła do takiej dziewczyny młodej w ovum i potem się odbiłam już od niego. Teraz chodziłam do ab ovo do putowskiego i tam miałam inseminację, chociaż on nie jest jej zwolennikiem. Też nie jestem super zadowolona z niego, ale chociaż nie naciąga na kasę niepotrzebnie. I jak in vitro, to nie wiem czy nie u niego. Wolałabym Wawer albo Białystok, ale to tyle km jeżdżenia i czas i dodatkowe koszty,. Je wiem czy bym dała radę.

reklama
Wiesz co, myślę że kiedyś był naprawdę ok, a teraz może.juz jest masówka. Ale wiesz co to chyba jak z każdym, wszyscy obrośli legenda. I tak ludzie chodzą, a może czasem warto pójść do kogoś młodego, kto jest zaangażowany i się mu chce. Nie wiem powiem Ci. Ja miałam u niego 3 stymulację i w 3 się udało, jednak poronienie i lyzeczkowanie, potem naturalnej wyszła druga, on miał wtedy covid a u mnie ta druga ciąża też beta spadała, poszła do takiej dziewczyny młodej w ovum i potem się odbiłam już od niego. Teraz chodziłam do ab ovo do putowskiego i tam miałam inseminację, chociaż on nie jest jej zwolennikiem. Też nie jestem super zadowolona z niego, ale chociaż nie naciąga na kasę niepotrzebnie. I jak in vitro, to nie wiem czy nie u niego. Wolałabym Wawer albo Białystok, ale to tyle km jeżdże i czas i dodatkowe koszty,. Je wiem czy bym dała radę.
U mnie to początek, dlatego nie chce się negatywnie nastawiać.
Dodatkowo ja i mąż pracujemy w służbie zdrowia, i tak trochę inaczej to wyglada

U mnie to początek, dlatego nie chce się negatywnie nastawiać.
Dodatkowo ja i mąż pracujemy w służbie zdrowia, i tak trochę inaczej to wyglada
Tzn co masz na myśli że trochę to inaczej wygląda? Ja też ze służbą zdrowia od małego, bo tata ratownik, mama pielęgniarka. A ja sama pracowałam w ko med też z lekarzami, jednak z ginekologii nie znam nikogo takiego, kto mógłby mi coś powiedzieć.😏

reklama
Do góry