Be_More_Happy
Fanka BB :)
Naprawdę ten utrogestan mocno wypływa aż takie grudki Przepraszam za określenie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to ja już nic nie wiem . Mój endokrynolog nic nie mówił jak badać .A ja jak badalam tsh to ok 4 dni przed nie bralam euthyroxu, tak mi endokrynolog powiedziala zeby sprawdzic poziom bez lekow
Nooo jak to bralam to mialam wrazenie ze wszystko wypływa, szczególnie jak rano bralam i chodzilam pozniej bo na noc to jeszcze ok, bo kladlam sie spac i dopiero eano resztki wyplywalyNaprawdę ten utrogestan mocno wypływa aż takie grudki Przepraszam za określenie .
No masakra dziwne uczucie ale da się przyzwyczaićNooo jak to bralam to mialam wrazenie ze wszystko wypływa, szczególnie jak rano bralam i chodzilam pozniej bo na noc to jeszcze ok, bo kladlam sie spac i dopiero eano resztki wyplywaly
Zrobiłabym jeszcze progesteronDziewczyny mam pytanie, jutro idę sprawdzić przyrost hcg
Ale boli mnie brzuch cały czas od soboty jak bym miała dostać lada moment mega @ , od soboty biorę nospe 2x1 bo nie jestem w stanie normalnie funkcjonować
Czy jakieś inne badanie oprucz przyrostu zalecanie zrobić
Zrobiłabym jeszcze progesteron
Leczysz się na tarczyce?
To według mnie beta plus ewentualnie progesteron wystarczaBadania przed iui wszystkie były ok , na nic się nie leczę
Jaki mialas protokol? Mi przy pierwszej punkcji nic nie pobrali, mialam krótki protokol , i mam niskie Amh - byky pecherzyki chyba ok 10 na usg widoczne ale albo puste albo niedojrzale wiec finalnie nie bylo z czego robic transferuHej dziewczyny, dawno mnie tu niestety nie byłomam do Was pytanie: czy u którejś z Was zdarzyło się, ze była słaba odpowiedz na stymulację zastrzykami? Wyszło mi tylko 9 pęcherzyków z czego jeden 20mm, drugi 15mm, a reszta po 10mm. Jestem tym przerażona, bo podobno dostałam najmocniejsze dawki