reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny :)
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci 😁😁😁
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami 😝 ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl:) przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego :)
Dziekuje 😘🥰 Trzymam za Ciebie mocno kciuki 😘😘✊✊ To prawda jak jest dłuższa przerwa to człowiek trochę odetchnie i odzwyczai się od starań ☺️

reklama
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci 😁😁😁
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami 😝 ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl:) przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego :)
Głowa odpoczęła to można wracać do gry :D trzymam kciuki ✊🏻

Utrogestan straaaasznie wypływa. Także obowiązkowo wkładka
Dziękuję za odpowiedź ☺️ To Ty pisałaś tak , że tabletkę na tarczycę bierzesz również przed badaniem krwi tak ? Bo ja wzięłam o 6 a tak ok. 8:30 miałam pobieranie krwi na TSH i FT4 wyniki wyszły ładne ale nie wiem czy to przez to, że wzięłam tabletkę . Nie wiem czy jutro nie powtórzyć tych badań bez tabletki jak myślisz ?

Trzymam mocno kciuki oby się w końcu udało ❤️ najważniejsze że Ty odpoczęłaś przez ten czas ☺️

Dziękuję za odpowiedź ☺️ To Ty pisałaś tak , że tabletkę na tarczycę bierzesz również przed badaniem krwi tak ? Bo ja wzięłam o 6 a tak ok. 8:30 miałam pobieranie krwi na TSH i FT4 wyniki wyszły ładne ale nie wiem czy to przez to, że wzięłam tabletkę . Nie wiem czy jutro nie powtórzyć tych badań bez tabletki jak myślisz ?
Ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że nie było różnicy czy ją brałam przed czy nie. Któryś lekarz mi mówił, że to nie ma różnicy, bo ta tabletka ani nie działa od razu ( na pierwsze efekty trzeba poczekać) ani jak się pominie jedną dawkę tsh od razu nie szybuje do góry.

Ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że nie było różnicy czy ją brałam przed czy nie. Któryś lekarz mi mówił, że to nie ma różnicy, bo ta tabletka ani nie działa od razu ( na pierwsze efekty trzeba poczekać) ani jak się pominie jedną dawkę tsh od razu nie szybuje do góry.
Dziękuje 😘rozumiem to nie będę w takim razie badać TSH jutro .

reklama
A ja jak badalam tsh to ok 4 dni przed nie bralam euthyroxu, tak mi endokrynolog powiedziala zeby sprawdzic poziom bez lekow. A z drugiej strony sobie mysle ze jal zrobisz badanie z lekami to i tak befzie widac jesli bierzesz zbyt mala dawke, i wtedy lekarz moze zwiekszyc jesli poziom befzie zbyt wysoki po tabletce

Do góry