reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziękuję 😘🥰 Byłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Dokładnie tak, cały ;) i nie przejmuj się jak na wkładkę coś wypłynie, co ma się wchłonąć to się wchłonie ;)

Hej :)

Na pewno dobrze Ci to zrobiło, masz teraz czysta głowę i więcej energii do działania.
Ja też po 4 nieudanych iui miałam przerwę 3 miesiące i to był super pomysł [emoji16]
Do kliniki, aż dziwnie było wrócić, ale zobaczysz lada moment i będziesz przed transferem.
Przesyłam Ci duuuuuuzo cierpliwości [emoji8]
Hej dziewczyny :)
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci [emoji16][emoji16][emoji16]
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami [emoji13] ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl:) przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego :)

Hej :)

Na pewno dobrze Ci to zrobiło, masz teraz czysta głowę i więcej energii do działania.
Ja też po 4 nieudanych iui miałam przerwę 3 miesiące i to był super pomysł [emoji16]
Do kliniki, aż dziwnie było wrócić, ale zobaczysz lada moment i będziesz przed transferem.
Przesyłam Ci duuuuuuzo cierpliwości [emoji8]
Np dokladnie, ale az sie stresknilam za tymi wizytami 😂

Hej dziewczyny :)
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci 😁😁😁
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami 😝 ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl:) przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego :)
Trzymam kciuki 😉

reklama
Do góry