Be_More_Happy
Fanka BB :)
DziękujęPięknie gratulacje kochana, rośnijcie pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPięknie gratulacje kochana, rośnijcie pięknie
Dokładnie tak, pchasz do oporuDziękuję Byłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Dokładnie tak, cały i nie przejmuj się jak na wkładkę coś wypłynie, co ma się wchłonąć to się wchłonieDziękuję Byłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Hej dziewczyny
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci [emoji16][emoji16][emoji16]
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami [emoji13] ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego
Dokładnie tak, pchasz do oporu [emoji6]
Np dokladnie, ale az sie stresknilam za tymi wizytamiHej
Na pewno dobrze Ci to zrobiło, masz teraz czysta głowę i więcej energii do działania.
Ja też po 4 nieudanych iui miałam przerwę 3 miesiące i to był super pomysł [emoji16]
Do kliniki, aż dziwnie było wrócić, ale zobaczysz lada moment i będziesz przed transferem.
Przesyłam Ci duuuuuuzo cierpliwości [emoji8]
Utrogestan straaaasznie wypływa. Także obowiązkowo wkładkaDziękuję Byłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Trzymam kciukiHej dziewczyny
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego
Dokładnie tak, pchasz do oporu
Dziękuję dziewczyny właśnie wróciłam z apteki bo miałam na zamówienie te tabletki .Dokładnie tak, cały i nie przejmuj się jak na wkładkę coś wypłynie, co ma się wchłonąć to się wchłonie