Hej
Za nami 3 nieudane IUI. Teraz 1 IV
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Dziękuję bardzo Trzymam za Was wszystkie kciukiCudowne wiesci! Gratulacje i zdrowej, spokojnej ciazy.
Rosnijcie sobie zdrowo! Wyslijk nam reszcie starajacych sie ciazowe wiruski
Piękna beta Kochana, gratuluje przy luteinie jest dołączony podajnik, ale nie polecam używać bo łatwo się podrażnić i często pękają naczynka itp. Najlepiej paluszkiem i na długość palca aplikowaćKlinika już mi wysłała receptę pewnie na luteinę bo mam brać dopochwowo. Mam pytanie nigdy nie brałam nic dopochwowo jak się aplikuje tą tabletkę na jaką głębokość ?
A jak masz dwa razy dziennie to co 12 godzin i w miarę warto trzymać się godzin braniaI jeszcze jedno czy jak bierzecie/brałyście luteinę to rano i wieczorem ? Mam 2 razy dziennie po jednej . I czy brałyście jakieś osłonowe do niej ?
Klinika już mi wysłała receptę pewnie na luteinę bo mam brać dopochwowo. Mam pytanie nigdy nie brałam nic dopochwowo jak się aplikuje tą tabletkę na jaką głębokość ? [emoji3526]
Ja mam luteinę do dzisiaj :/ do niej jest aplikator, ale ja jednak wolę palcem. Też mam 2x dziennie i biorę rano i wieczorem. Jeżeli zdecydujesz się na aplikator, to czasami możesz zaczepić o jakieś naczynko i trochę krwawić, piszę żebyś się nie przestraszyła jak coś takiego będziesz miała.Klinika już mi wysłała receptę pewnie na luteinę bo mam brać dopochwowo. Mam pytanie nigdy nie brałam nic dopochwowo jak się aplikuje tą tabletkę na jaką głębokość ?
Ja od razu wyrzuciłam aplikator bo to jakaś pomyłka jest ja władam na głębokość palca wskazującegoKlinika już mi wysłała receptę pewnie na luteinę bo mam brać dopochwowo. Mam pytanie nigdy nie brałam nic dopochwowo jak się aplikuje tą tabletkę na jaką głębokość ?
Jeśli kazał po dwie na dobę to możesz aplikować co 12 godzin. Ja żadnych innych osłonowych nie brałam a miałam luteiny naprawdę kosmiczne ilościI jeszcze jedno czy jak bierzecie/brałyście luteinę to rano i wieczorem ? Mam 2 razy dziennie po jednej . I czy brałyście jakieś osłonowe do niej ?
Pięknie gratulacje kochana, rośnijcie pięknieDziewczyny beta 727 TSH pierwszy raz mam takie ładne bo 1,6 i FT4 14,10 tylko brałam tabletkę na tarczycę o 6 ale Ewelyn dokładnie nie pamiętam nicku napisała tu , że ona też bierze tabletkę przed badaniem bo ona działa długotrwało . Ale progesteron mógłby być lepszy bo tylko mam 25,17 . Jutro napiszę do kliniki czy może przepiszą mi jakiś . Mam w domu Duphostan ale parę tabletek i nie wiem czy jest sens brać teraz już czy poczekać co klinika napisze.
Dziękuję Byłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.Piękna beta Kochana, gratuluje przy luteinie jest dołączony podajnik, ale nie polecam używać bo łatwo się podrażnić i często pękają naczynka itp. Najlepiej paluszkiem i na długość palca aplikować