reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
O matulu, to ja Ci totalnie współczuję wstecz, chyba bym nie dala rady tam jeszcze czegokolwiek włożyć.. silna babka z Ciebie :)
Hej, ja tez czułam się fatalnie po punkcji…i do tego miałam swiezy transfer, wiec te ogromne ilości tabletek dopochwowych, auć…niemiło wspominam [emoji85] mi w invicie tez dali znac po 6dniach, w dniu transferu ;) cierpliwości dużo życzę, bo to czekanie jest straszne [emoji85]

Kamień z serca, bo nie chciałam sama wydzwaniać, ale stres ogromny. :)

Lekarza prowadzcego mam w Invicta Gdynia, bo mam bliżej, ale na pick up i transfer wysyłają do Gdańska. A Ty?
To bardzo stresujący moment, ale będzie na pewno pięknie. Pobrali, nie dzwonią to wszystko idzie dobrym torem ☺️

Ja mam lekarza prowadzącego w Invicta Gdańsk i wszystko tam od początku robię ☺️

Mnie troszkę Doktor "nastraszyla", sugerowała, że skoro się nie udaje, to może być problem z moimi komórkami. Mam wysokie Amh wiec sugerowała że pierwsza punkcja to mogą iść komórki w smietnik. Mega się wystraszyłam.

Zadowolona jesteś z Gdańska?

Mnie troszkę Doktor "nastraszyla", sugerowała, że skoro się nie udaje, to może być problem z moimi komórkami. Mam wysokie Amh wiec sugerowała że pierwsza punkcja to mogą iść komórki w smietnik. Mega się wystraszyłam.

Zadowolona jesteś z Gdańska?
A masz PCOS? I ile pobrali, przypomnisz?

Hmm ogólnie tak, ufam mojemu lekarzowi, ale chyba 100% będę zadowolona jak zajdę w ciążę i urodzę nasz mały cud 🥰 póki co 4 IUI i 2 ciaze biochemiczne i 2 nieudane transfery 🤷🏼‍♀️

reklama
A masz PCOS? I ile pobrali, przypomnisz?

Hmm ogólnie tak, ufam mojemu lekarzowi, ale chyba 100% będę zadowolona jak zajdę w ciążę i urodzę nasz mały cud [emoji3059] póki co 4 IUI i 2 ciaze biochemiczne i 2 nieudane transfery [emoji2372]
Podejrzenie PCOS i IO.
Pobrali 25 komorek.

Totalnie Cie rozumiem, wierze, ze znajdą sposób! I tego z całego serducha Ci życzę:)

Do góry